Subota 20.00

Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti Hrvatske poklanja svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. Tijekom četverosatnog programa uživo, 29. lipnja Nova TV prenosit će koncerte kako bi vrhunskom zabavom počastila svoje gledatelje. Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja, a u Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Kako bi se prisjetili svih posebnosti i bogatstava naše domovine i u punom sjaju zajednički obilježili ulazak Hrvatske u EU, voditelji i reporteri Nove TV donijet će gledateljima, u društvu istaknutih građana Hrvatske, priče o poznatim hrvatskim znanstvenicima i njihovim dostignućima, sportašima, jeziku, bogatstvu okusa i nematerijalnim bogatstvima Hrvatske.

Domaćini koji će uveličati program u Vukovaru su Marija Miholjek i Saša Kopljar, u Dubrovniku Mia Kovačić i Andrija Jarak, a Ana Stunić i Igor Mešin vodit će program u zagrebačkom studiju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju