Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe.

Tijekom četverosatnog programa uživo, 29. lipnja Nova TV prenosit će koncerte kako bi vrhunskom zabavom počastila svoje gledatelje.

Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja, a u Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Kako bi se prisjetili svih posebnosti i bogatstava naše domovine i u punom sjaju zajednički obilježili ulazak Hrvatske u EU, voditelji i reporteri Nove TV donijet će gledateljima, u društvu istaknutih građana Hrvatske, priče o poznatim hrvatskim znanstvenicima i njihovim dostignućima, sportašima, jeziku, bogatstvu okusa i nematerijalnim bogatstvima Hrvatske.

Domaćini koji će uveličati program u Vukovaru su Marija Miholjek i Saša Kopljar, u Dubrovniku Mia Kovačić i Andrija Jarak, a Ana Stunić i Igor Mešin vodit će program u zagrebačkom studiju.

Tim Nove TV (tehnika, režija, produkcija, novinari, reporteri i voditelji) će vas odvesti na putovanje diljem Hrvatske i omogućiti četverosatnu zabavu uz vrhunske glazbene izvođače.

Produkcijski tim od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita.

34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 kilometara kvadratnih led ekrana.

Tijekom godina u domove gledatelja donosili smo vijesti, zabavu, pratili svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u EU željeli smo obilježiti na poseban način i pokloniti našim gledateljima pravi spektakl, zato ne propustite koncerte u Vukovaru i Dubrovniku ili budite s nama pred malim ekranima 29. lipnja od 20 sati!

Očekuje vas zabava, veselje, razne zanimljivosti i iznenađenja!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju