I ovu subotu provedite uz najbolji filmski program, onaj Nove TV!

MEĐUNARODNA PRIJEVARA

Redatelj: Tom Tykwer
Glume: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Brian F O'Byrne

Agent Interpola Louis Salinger (Clive Owen) i pomoćnica okružnog tužitelja Eleanor Whitman (Naomi Watts) odlučni su razotkriti jednu od najjačih banaka na svijetu. Otkrivaju nekoliko ponavljajućih ilegalnih aktivnosti pa slijede put novca od Berlina, Milana, preko New Yorka sve do Istanbula. Nađu se u potjeri velikog rizika zbog toga što im njihova upornost ugrozi vlastite živote, a njihove mete ne priježu ni pred čim pa čak ni ubojstvom kako bi nastavile financijski teror.

Film je 2009. godine nominiran za nagradu 'World Soundtrack' za najoriginalniji soundtrack godine.


IZNAD ZAKONA

(Above the Law), SAD, 1988., akcija

Redatelj: Andrew Davis
Glume: Steven Seagal, Sharon Stone, Pam Grier, Henry Silva, Daniel Faraldo

Obučen u Aikidu, Nico Toscani (Seagal) radio je kao obavještajac CIA-e i vidio užasne stvari koje neće nikada zaboraviti. Sada radi kao policajac u Chicagu i vjeruje da se riješio prošlosti. No otkrit će crno tržište droge i oružja koje vodi okrutni obavještajac CIA-e kojeg se sjeća iz Vijetnama. Naređeno mu je da ne istražuje dalje, no on zna koliko to znači zla za njegov rodni grad te će smatrati da je došao trenutak da stavi sebe iznad zakona.

 

ISTJERIVAČ PRAVDE

 

(The Enforcer), SAD, 1976., akcija

Redatelj: James Fargo
Glume: Clint Eastwood, Tyne Daly, Harry Guardino, Bradford Dillman, John Mitchum

'Istjerivač pravde' označava treći nastavak u 'Dirty Harry' franšizi. Inspektor Callahan (Clint Eastwood) ima novu partericu, inspektoricu Kate Moore (Tyne Daly). U potrazi su za skupinom terorista koji ucjenjuju grad San Francisco za dva milijuna dolara. Callahan, nezadovoljan što mu je nova partnerica žena, ipak mora staviti posao na prvo mjesto kako bi ubio teroriste.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju