Od svih izvedenih eurovizijskih hitova koje smo mogli čuti ove nedjelje, najbolji je bio onaj koji je izvela Andrea. Ova natjecateljica showa pobijedila je transformirajući se u Severinu te interpretirajući pjesmu ''Moja štikla'' osvojila najveći broj bodova.

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Andrein pobjednički nastup!

Emilija Kokić nas je uvela u novo izdanje popularnog showa s pjesmom ''Neka mi ne svane'' koju je Danijela Martinović izvela na Euroviziji 1998.. I sama Emilija prisjetila se svog sudjelovanja s grupom Riva 1989. godine kada je na binu stao Giuliano i otpjevao ''Rock me baby''. Emilija nije sakrila da je uživala u Giulianovoj transformaciji, te nakon što je popričala sa ' samom sobom ' poručila je Giulianu: Što bi rekla, a da ti bude novo?

No, od svih izvedenih eurovizijskih hitova koje smo mogli čuti ove nedjelje, najbolji je bio onaj koji je izvela Andrea. Ova natjecateljica showa pobijedila je transformirajući se u Severinu te interpretirajući pjesmu ''Moja štikla'' osvojila najveći broj bodova. Kako je i sama priznala, transformacija u Severinu najviše ju je plašila te se i najviše pripremala za nju, a Sandra je zaključila kako je očigledno da je u njoj i najviše uživala. Dobro izgleda, dobro zvuči, sve štima – poručio joj je Tomo. Andrea je odabrala udrugu 'Hrabri telefon' kojoj će Nova TV osigurati novčanu donaciju.

Vatrenu amazonku ukrajinskih korijena, Ruslanu, utjelovila je Minea te svojim energičnim plesom fascinirala žiri, osobito Emiliju Kokić koja je izjavila da kad bi ovako predstavljali Hrvatsku, kao što je to Minea izvela, sigurno bi još jedanput pobijedili. Gorana Navojca je najviše zanimalo da li je Minein kostim od brušene ili nebrušene kože te je dodao: Ovo je bilo fenomenalno!

Švedsku predstavnicu Loreen utjelovila je dvostruka pobjednica showa 'Tvoje lice zvuči poznato',Vanda Winter s pjesmom Euphoria te još jednom zadivila svojim vokalnim sposobnostima, a Sandra je njezin nastup komentirala riječju – moćno.

Jasna Palić Picukarić u ulozi Tajči otpjevala je pjesmu ''Hajde da ludujemo'' i tako zaludila i žiri i publiku te prema riječima Sandre Bagarić, s kojom se složila i Emilija, na scenu donijela zaraznu energiju.

Poznatu pjesmu Danijela Popovića, Đuli, otpjevao je Baby Dooks. Vremeplovsko vraćanje u osamdesete dojmilo je i žiri, a nakon što je pohvalila glasovnu izvedbu, Sandra mu je poručila – bit ćeš Pavarotti!

Ronald se pretvorio u Sanju Doležal, a njegov nastup Sandra je komentirala riječima: Izgledaš mi kao balerina, nakon ovog možeš zaista ići u Labuđe jezero. Mogu ti reći da bolje plešeš od mene u štiklama. – izjavila je Sandra.

Pjesmu Marija Magdalena koja je 1999. godine osigurala visoko četvrto mjesto, otpjevao je Mario Petreković te u svom stilu zabavio gledatelje. Mene ovo podsjeća na jedan SF gdje imamo jedan lik i unutar njega drugi lik, našeg Marija Petrekovića koji pokušava pobijediti tog prvog, tako da je rezultat toga jedna jaka, snažna žena, puna energije, uglavnom ništa manje nego što smo očekivali od tebe – komentirao je Tomo.

Fotorulet donio je natjecateljima nove transformacijske izazove. Giuliano se u sljedećoj transformaciji ponovno vraća u muški lik te će utjeloviti Bon Jovija. Poznatog talijanskog pjevača Andrea Bocellija utjelovit će Mario za kojega će ovo kako sam kaže biti: dosta lak zadatak. Ronald i sljedećeg vikenda morat će depilirati noge i uskočiti u plesne cipele kako bi utjelovio Terezu Kesoviju. Baby Dooksu dodijeljena je zanimljiva transformacija u Esmu Redžepovu. Jasna će i sljedeće nedjelje biti plavuša, ali ovoga puta – Jelena Rozga! Vandina sljedeća transformacije je ona u Cyndi Lauper, a nakon rasplesane Ukrajinke, Minea će opet morati u muški lik. Fotorulet dodijelio joj je Billyja Idola, a pobjednici večeri, Andrei Andrassy, kralja popa – Michaela Jacksona.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju