Prema rezultatima gledanosti iz veljače Nova TV grupa sa svojim kanalima najgledanija je u udarnom terminu. Nova TV je najgledaniji nacionalni kanal i u udarnom terminu i na cijelom danu, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

Nova TV grupa u veljači je ostvarila najbolje rezultate gledanosti s ostvarenih 39 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu.

Najgledanija televizija u Hrvatskoj u drugom mjesecu 2015.godine bila je Nova TV s 31,9 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu, kada je svaki dan u tom terminu uz program Nove TV u prosjeku bilo skoro 590 tisuća gledatelja. Gledajući rezultate u cijelom danu, za bogat program Nove TV odlučila se također većina gledatelja, te je ova televizija ostvarila 23,3 posto udjela u gledanosti.

Vrhunski serijski program koji obuhvaća hit serije među kojima su zvučni naslovi poput Televizijska posla, Castle, Mentalist, Navy CIS, Alcatraz prepoznala je i rado pratila publika Doma TV-a i u veljači. Doma TV tako se i dalje može pohvaliti titulom najgledanijeg specijaliziranog kanala i u cijelom danu i u udarnom terminu.

I u veljači je vodeća informativna redakcija u zemlji, ona Dnevnika Nove TV, osigurala za svoje gledatelje intervjue s najtraženijim sugovornicima u zemlji.

Uz Dnevnik Nove TV tijekom veljače informiralo se svakodnevno u prosjeku više od 725 tisuća gledatelja čime su dodatno učvrstili svoju poziciju vodećeg informativnog programa u zemlji. I u veljači je redakcija Dnevnika Nove TV osigurala za svoje gledatelje intervjue s najtraženijim sugovornicima u zemlji. Dnevnik Nove TV prvi je objavio predsjednički intervju Kolinde Grabar Kitarović, a javnost je zaintrigirao i razgovor s hrvatskim državljaninom koji se bori u Ukrajini. S ostvarenim udjelom u gledanosti od 38,7 posto Dnevnik Nove TV je bio drugi najgledaniji format na svim televizijama u veljači.

Najgledaniji format u zemlji bila je serija Kud puklo da puklo s ostvarenih 40,5 posto udjela u gledanosti. Popularnu domaću dramsku seriju s elementima humora u prosjeku je svakodnevno pratilo više od 790 tisuća gledatelja. U top 10 najgledanijih formata ulazi i turska uspješnica Crna ruža koju je u prosjeku pratilo više od 658 tisuća gledatelja.

Intrigantne teme koje je razotkrio magazin Provjereno u veljači su privukle čak 580 tisuća gledatelja, te je magazin ostvario čak 35,6 posto udjela u gledanosti. Magazin Provjereno, koji je također među 10 najgledanijih formata u proteklo mjesecu, i u novim epizodama razotkrio je niz nepravilnosti u našem društvu, a posebice se istakla reportaža o samohranom ocu i njegovom sinu, Matiji i Milanu, koja je digla cijelu zemlju na noge.

Osim već spomenutih najgledanijih serija, i ostali serijski program najgledaniji je upravo na Novoj TV. Iza serija Kud puklo da puklo i Crna ruže, treća najgledanija serija je Lud, zbunjen, normalan koju je u veljači u prosjeku pratilo više od 532 tisuće gledatelja, a više od 505 tisuća gledatelja pratilo je svakodnevno talijansku dramsku seriju Vendetta. U TOP 5 najgledanijih serija ušla je i domaća dramska serija Najbolje godine. Najveći uspjeh u zabavnom magazinskom programu ostvario je inMagazin kojeg je u veljači pratilo u prosjeku 422 tisuće gledatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju