Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "Happy" Pharrella Williamsa, a ovom veselom pjesmom podignut će na noge i sve članove žirija i natjecatelje.

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Andrea je u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo ju opet rasplesanu, ali ovaj put imitirat će korake Senne M. Jedan od većih atrakcija bit će sigurno Siniša Vuco odnosno Minea koja će morati skinuti glas i stas ovog pjevača te otpjevati njegov hit "Crna ženo".

Gledatelje kao i žiri iz epizode u epizodu oduševljava Mario Petreković koji se nakon Tine Turner vraća u muški lik, a ovaj put vidjet ćemo ga kako izvodi "Livin la vida loca" od Rickyja Martina.

Vanda postaje Axl Rose iz Guns'n'Rosesa, a izvest će pjesmu "Sweet child O'Mine". Opet žena u tijelu muškarca. Brzo i žestoko, očekujem da ću mahati pletenicama. – komentirala je Vanda nakon što je saznala u što će se morati transformirati. Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu "Umoran". Hit "Satisfaction" i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikla.

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "Happy" Pharrella Williamsa, a ovom veselom pjesmom podignut će na noge i sve članove žirija i natjecatelje. Baby Dooks koji si je poželio malo groova, morat će ipak uvježbati klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina. Indira Vladić pridružit će se Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu u komentiranju i ocjenjivanju ovotjednih transformacija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju