U sljedećoj epizodi sve gledanijeg showa naši će kandidati zvučati kao Jim Morrison, MC Hammer, Kasandra, Bebek, Colonia, Gobac, Psy i Florence & The Machine!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Nakon što smo već bili svjedocima uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovaj put na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju nas brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

Možda najveću fizičku preobrazbu napravit će Minea koja će između ostalog morati promijeniti i boju kože, a ovaj put vidjet ćemo ju kao MC Hammera. Bit će zanimljivo vidjeti kako će otplesati i otpjevati Hammerov hit "Can't touch this". Ovo mi je jedan od najvećih izazova u životu. Jedva čekam sebe vidjeti kao njega. Nije mi prirodan rap i ta vrsta glazbe. Tri stranice teksta - ako to savladam, onda mogu do kraja sve. – izjavila je Minea prije nego je došla u ruke šminkera, makserka, kostimografa, koreografa...

Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonie, a o svom zadatku je izjavio: Oduševljeno sam prihvatio biti Indira jer je pratim od svoje mladosti. Inidira ima tu jednu mušku energiju u ženskom tijelu. Treba ući u srž Indire i nadam se da ću u tome uspjeti jer je ona specifična pjevačica i sjajan zabavljač.

Giulianu se ispunila želja da ovaj put oponaša nekoga iz našeg govornog područja, a dobio je zadatak imitirati Željka Bebeka. S obzirom da se Giuliano u međuvremenu prehladio, na probama je još bolje izvukao Bebekovu boju glasa, a vidjet ćemo koliko je zaista uspješno skinuo pjesmu ''Da je sreće bilo''.

Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa, a otpjevat će pjesmu 'Donna'. Super je da sada imam totalno drugačiji zadatak, neću više biti u štiklama. Bit će sigurno fizički malo ugodnije, manje utegnuto. – izjavila je Jasna no i dodala da poznaje Gopca i da je on jedna vrlo ekspresivna osoba i da joj je ovo težak zadatak jer nije lako biti Gobac.

Baby Dooks nakon Cockera i Marine Perazić postaje Psy te će otplesati popularni "Gangnam Style". Probudio sam se i znao sam korejski napamet. Ovo je malo više fitness nastup. Pokreti mi idu ok, a vidjet ćemo kako će to izgledati. – izjavio je Baby Dooks o pripremama za svoj sljedeći nastup. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dooks oponašati popularni ples, hoće li se doslovce držati riječi koreanske pjesme, a vidjet ćemo i kako će naš Psy podučiti i članove žirija i voditelje ovom specifičnom plesu.

Pobjednik prošle emisije Mario opet se vraća u muški lik te će se ovaj put morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu i predstaviti se s izvedbom pjesme "Touch me". Jako interesantan lik, nadam se samo da neću zaspati u kadi, ako baš i budem, nadam se da će to biti u Parizu. – izjavio je Mario ususret trećoj emisiji showa. Vidjet ćemo Maria u jednom statičnom nastupu, te u ulozi, kako on kaže, malo pospanog Jima Morrisona.

Andrea će imitirati Kasandru te izvesti dance hit "Sladoled". Kasandra je kombinacija Dinamovog navijača s perikom od Jessice Rabbit, ona je zapravo Rene Bitorajac s perikom Jessice Rabbit. – izjavila je Andrea.

Vanda će ove nedjelje imati priliku utjeloviti svoju omiljenu pjevačicu, naime, njen foto rulet u prošloj emisiji stao je na Florence & The Machine, indie rock band iz VB. Hoće li Vandi biti prednost ili otežana okolnost što će utjeloviti omiljenu pjevačicu, tek ćemo vidjeti. Ovo je nešto baš po mom osobnom guštu, a hoće li se to i drugima svidjeti, to je možda sad i manje bitno. Važno mi je da uživam, a ne toliko status na ljestvici s rezultatima. – izjavila je Vanda.

Ne propustite nove uzbudljive transformacije koje nas očekuju sljedećem izdanju popularnog plesno pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato'', u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju