Mario Petreković je imitrajući Beyonce odnio pobjedu u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato.'' Mario je uspješno savladao zahtjevnu koreografiju, plesao zadivljujuće vješto u štiklama, odlično ''skinuo'' Beyoncein hit "Single ladies" te proglašen najboljim.

Sve o showu čitajte na službenoj stranici tvojelice.dnevnik.hr

Mario Petreković je imitrajući Beyonce odnio pobjedu u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato.'' Mario je uspješno savladao zahtjevnu koreografiju, plesao zadivljujuće vješto u štiklama, odlično ''skinuo'' Beyoncein hit "Single ladies" te proglašen najboljim.

Jedan strašno veliki trud se tu vidi. Samo skinuti te pokrete to je velika znanost, u samo tjedan dana. Usput i pjevati, uz ovakve pokrete to je još jedno veće čudo. Mi smo vidjeli ovdje i malo šarenila u toj koreografiji, bilo je tu i malo vokalnog šarenila, no sve skupa bilo je fantastično, čestitam ti od srca! – komentirao je Goran. Jako zahtjevna koreografija, bio si odličan. – izjavila je Sandra. Iako je nakon glasovanja žirija Giuliano imao najveći broj bodova, glasovanje samih natjecatelja dao je drugačiji konačni ishod jer je većina kolega glasala za Beyonce, odnosno Maria Petrekovića.

Mario je svojom pobjedom dobio priliku odabrati udrugu kojoj će Nova TV uručiti novčanu donaciju, a radi se o udruzi ''Mali zmaj''.

Pogledajte pobjednički nastup!

Giuliano je sjajno utjelovio Amy Winehouse, a za ovu transformaciju pjevač se između ostalog morao i detaljno depilirati, kako je sam otkrio, čak 95 posto tijela. ''Tetovaže su odlične, nisu loše ni noge, a pjevanje je bilo apsolutno fantastično.'' – prokomentirao je Tomo. S njim se složio i gostujući član žirija Jole koji se posebno divio Giulianovom strpljenju što je prošao tako detaljnu transformaciju, a posebno pri stavljanju umjetnih noktiju.

Jasna se transformirala u Jessicu Rabbit, te od sada ponosno može reći da ne samo da je sinkronizirala crtane likove, nego da je i bila jedan. Nositi ovako tešku masku, šminku nije lako, dohvatila si se teškog zadatka kojeg si izuzetno obavila. – komentirao je Goran. Ti si kameleon. – rekla je Sandra.

Ronalda smo ovaj put imali priliku vidjeti kao Robbieja Williamsa te s izvedbom pjesme "Let me entertain you" svidio se žiriju više nego kao Tom Jones u prošloj emisiji. ''Bravo za nastup, za grimase, ovaj put će biti puno veća ocjena'.' – komentirala je Sandra.

Minea je imitirala Nancy Sinatru i odvela je žiri i gledatelje u čisti vremeplov, a tim rječima njen nastup opisao je Tomo in der Muhlen.

Baby Dooks se transformirao u Marinu Perazić te nastupio s hitom grupe Denis & Denis "Program tvog kompjutera". Iznenadila me ženstvenost kod tebe. Bravo Dooks! – prokomentriao je nastup Tomo.

Andrea je postala na jednu večer Oliver Dragojević, a Adamova jabučica dodatno je naglasila njenu ''muškost''. ''Nemam baš taj oliverasti, bronhitični seksi glas, to mi je bilo najteže za postići...'' izjavila je Andrea prije nastupa, no nakon njega svi su se mogli uvjeriti da je Andrea uspješno probudila Olivera u sebi. Ova ti je pjesma možda bila malo dalje, ali to te navelo na jedan jači iskorak energetski, ali i prošli put smo vidjeli savršenu imitaciju, vidimo to i večeras, samo tako dalje. – komentirao je Goran.

Najmanje bodova osvojila je Vanda koju smo ove nedjelje vidjeli u ulozi legendarnog Zdravka Čolića.

Foto rulet na kraju emisije dodjelio je natjecateljima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nove zadatke, a kako će se snaći u novim ulogama saznat ćemo sljedeće nedjelje. Vanda će imati priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, naime, njen foto rulet stao je na Florence & The Machine. Andrea će imitirati Kasandru, Baby Dooks će biti Psy, a Minea će morati promijeniti i boju kože jer ćemo ju ovaj put vidjeti kao MC Hammera. Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonije, a Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa. Giuliano je dobio zadatak imitirati Željka Bebeka, a pobjednik ovotjedne emisije Mario će se morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu.

Na kraju smo imali priliku vidjeti i ukupan broj bodova svih kandidata, uključujući bodove iz prve emisije, te je poredak sljedeći:

Mario Petreković – 95
Minea – 92
Giuliano – 78
Jasna Palić Picukarić – 70
Baby Dooks – 69
Ronald Braus – 59
Andrea Andrassy – 53
Vanda Winter - 52

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju