Ovaj vikend naša redakcija predlaže Vam koktel smijeha i tjeskobe: prvo urnebesnu zabavu, zatim napeti triler te naposlijetku, kriminalističku komediju!

Policijska akademija, petak 22:00 – Kako postati policajac, saznat ćete na zabavan način u ovoj danas već kultnoj komediji. S obzirom da akademija širom otvara svoja vrata, zajamčen je ulaz raznoraznim kandidatima. Glavni protagonist Carey Mahoney prijavljuje se radi izbjegavanja zatvorske kazne. U početku odbija svaki autoritet i uopće mogućnost bavljenja policijskim poslom, te mu je samo na pameti kako se izvući iz svega toga. No vremenom shvaća da ga taj posao privlači te želi ostati na akademiji, s čim se nikako ne slaže poručnik Harris koji smatra da je Mahoney beznandni slučaj za kojeg nema mjesta u redovima plavaca. Ipak, Mahoney i ostatak ne baš talentirane ekipe kojoj pripadaju Tacklberry, Hightower, Thompsonica i drugi, učiniti će sve za dobivanje policijske značke. U filmu koji će vas još jednom nasmijati do suza ostvarenju uživajte u petak u 22 sata.

Neslomljivi, subota 00:35 – U subotu nakon uživanja u „Troji“ i „Univerzalnom vojniku“, prepustite se izvrsnom trileru u kojem jedan nasuprot drugoga stoje Bruce Willis i Samuel L. Jackson. Koji je od njih neslomljiv i čvrst poput stijene, a kojemu kosti pucaju poput suhe grančice? David (Willis) radi kao zaštitar te živi monotono sve dok ne doživi željezničku nesreću u kojoj život izgubi 300 ljudi, dok on jedini preživi i to potpuno neozlijeđen! S obzirom da slučaj dospijeva u javnost, za njega se počinje raspitivati Elijah, vlasnik stripoteke koji ima osobne razloge bolje upoznati Davida. Naime, rođen je s rijetkom bolešću od koje kosti pucaju vrlo lako, te je s obzirom da je djetinjstvo proveo više u krevetu čitajući stripove nego igrajući se vani, razvio teoriju da na svijetu mora imati svog antipoda, čovjeka potpuno otpornog na lomove i ozljede. Kako se dalje razvija njihov odnos, te što je Elijah sve spreman napraviti da bi dokazao svoju teoriju, na sjajan će vam način približiti redatelj M. Night Shaymalankoji je nakon „Šestog čula“ ponovno uspio napraviti mračni, atmosferični film s neočekivanim obratom.

Neobičan zaštitnik, nedjelja 21:15– Larry Stadler je šerif malog grada u kojem je vrhunac posla riješavanje svađa u lokalnom kafiću i pronalaženje kakve izgubljene mačke. Međutim, njegov opis posla će se preko noći promijeniti kada postane svjedokom otmice mlade zgodne Madelaine. Pohita je spasiti, međutim, pokaže se da su „otmičari“ zapravo četiri agenta FBI – a, koji je žele odvući kao svjedoka na suđenje vezano za veliku korupcijsku aferu u Chicagu. Ipak, Larry ne vjeruje agentima do kraja, te s obzirom da je uvjeren kako su u vezi s kriminalcima kojima se sudi, odluči pratiti Madelaine u Chicago. Da li će ovaj dvojac uspjeti riješiti sve probleme s kojim će se suočiti, uvjerit ćete se u nedjelju navečer na programu NovaTv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju