Meteorolozi najavljuju polarne temperature ovog vikenda. NovaTV će Vam pomoći da ostanete u toplini Vaših domova!

Policijska akademija 3 – iskustvo kaže da se pobjednička ekipa nikad ne mijenja, stoga nakon prva dva dijela ovaj petak uživajte u trećem. Kako pomoći opstanku akademije s obzirom da je grad zbog financijskih razloga donio odluku o zatvaranju jedne od dvije policijske akademije, pokazati će nekadašnji kadeti zaduženi za obuku novih kadrova s ciljem da svi skupa spase svoju najdražu školu. I ovaj nastavak obećava dozu smijeha kao i prethodna dva, a otprilike sat i pol uz Mahoneya, Hightowera, Lassard i ostatak ekipe proletiti će vam brzinom svjetlosti.

Ace Ventura 2 – nastavak izvrsne komedije s Jimom Carreyom uljepšat će Vam nedjeljno poslijepodne. Ovaj puta, detektiv Ace Ventura, specijalizirani detektiv za pronalaženje nestalih životinja doživljava nezgodu koja ne njega snažno djeluje te odlazi u tibetanski hram kako bi pronašao duševni mir. Tu ga posjećuje izaslanik britanskog konuzula Cadbyja koji Acea moli da pronađe nestalog bijelog šišmiša kojeg neki smatraju svetom životinjom. Ace prihvaća, te avantura počinje!

Odred smrti – dovoljno je samo reći ime i prezime glavnog glumca i znate što vas očekuje – akcija, junaštvo i pravda! Naravno, njegovo ime je Steven Seagal koji u „Odredu smrti“ glumi glavnog specijalnog agenta Marshalla Lawsona. Njega vlada angažira da ih izvuče iz situacije koja može biti pogubna za cijelu ljudski rod. Naime, vlada je u tajnosti stupila u kontakt s vanzemaljcima te s njima dogovorila razmjenu. Međutim, pokazalo se da je interes vanzemaljaca skupljanje ljudskog DNK – a, a Lawson to mora spriječiti. Da li će u tome uspjeti, pogledajte u subotu navečer.

Molim te, premotaj – neke komičare jednostavno morate cijeniti i voljeti, a Jack Black je svakako jedan od njih. U nedjelju, u ranim poslijepodnevnim satima uživajte u njegovoj ulozi čistača Jerryja koji pokušava sabotirati elektranu iz razloga što je smatra odgovornom za svoje glavobolje. Slučajno postane magnetski aktivan te njegovo magnetsko polje izbriše sve vrpce u videoteci gdje radi njegov prijatelj Mike. Jedini način da Mike sačuva posao jest da snime sve izbrisane filmove sami, glumeći razne likove, poput Robocopa i Istjerivača duhova. Da li će im to poći za rukom, provjerite sami.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju