Spektakularni nastavak popularnog SF serijala Terminator vodi vas u veliki okršaj vojske Terminatora i skupine hrabrih ljudi. Nepropustite ovaj filmski hit u televizijskoj premijeri na programu Nove TV!

(Terminator Salvation), SAD, Njemačka, Velika Britanija, Italija, 2009., akcija

Redatelj: N/A McG
Uloge: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter

Spektakularni nastavak popularnog SF serijala Terminator pod redateljskom palicom McG - ja, vodi vas u srce rata između nezaustavljiv mašina i skupine hrabrih vojnika. U glavnoj ulozi ove televizijske premijere pojavljuje se jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight).

Radnja je smještena u postapokaliptičnu 2018. godinu. John Connor (Christian Bale) vođa je otpora koji ljudi pružaju Skynetu i njegovoj vojsci Terminatora. No, pojava Marcusa Wrighta (Sam Worthington), stranca koji se sjeća jedino toga da je bio osuđen na smrt, stavlja na kocku budućnost u koju je John neupitno vjerovao.

Connor mora odlučiti može li vjerovati Marcusu. Kad započne Skynetov veliki napad, koji bi zauvijek uništio pokret otpora, John i Marcus se nađu u središtu njegovih operacija i otkivaju strašnu tajnu mogućeg istrebljenja ljudske vrste.

Doživite nezaboravno uzbuđenje uz veliki okršaj vojske Terminatora i skupine hrabrih ljudi, u televizijskoj premijeri 17. svibnja, na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju