Nova TV u rujnu donosi brojne zvučne filmske naslove sa sjajnom glumačkom postavom. Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Hugh Jackman, Sandra Bullock, Tom Hanks, Denzel Washington, Halle Berry, Bruce Willis, Christian Bale, Mel Gibson, Clint Eastwood, Sylvester Stallone, Hugh Grant, John Cusack, samo su neki od glumaca koje ćemo u rujnu imati prilike gledati na Novoj TV.

Nova TV u rujnu donosi brojne zvučne filmske naslove sa sjajnom glumačkom postavom. Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Hugh Jackman, Sandra Bullock, Tom Hanks, Denzel Washington, Halle Berry, Bruce Willis, Christian Bale, Mel Gibson, Clint Eastwood, Sylvester Stallone, Hugh Grant, John Cusack, samo su neki od glumaca koje ćemo u rujnu imati prilike gledati na Novoj TV. I ovaj mjesec Nova TV je za svoje gledatelje pripremila prave filmske poslastice!

 

Odlična glumačka postava predvođena Markom Wahlbergom i Evom Mendes očekuje nas u TV premijeri uzbudljivog trilera ´Braća po krvi´. Bobby Green (Joaquin Phoenix) se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kulba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom (Eva Mendes). Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji.

Ljubitelji SF-a uživat će u spektakularnom nastavku popularnog serijala 'Terminator: Spasenje'. Radnja nas vodi u srce rata između nezaustavljivih mašina i skupine hrabrih vojnika. U glavnoj ulozi ove televizijske premijere pojavljuje se jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight).

´Zauvijek tvoj´ odlična je romantična drama, uspješnog redatelja Scotta Hicksa, koju će gledatelji premijerno moći pogledati na Novoj TV. Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), nakon što preživi sigurnu smrt, vraća se s trećeg služenja roka u Iraku s predmetom za koji smatra da ga je održao na životu, fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije njeno ime i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u firmi koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od djevojke.

Nova TV u rujnu također donosi apokaliptični znanstveno-fantastični triler ´2012´ s Johnom Cusakom u kojem se radnja vrti oko znanstvenika koji, da bi spriječio ostvarenje katastrofičnog proročanstva iz prastarog mayanskog kalendara, otvara vrata paralelnog svijeta i surađuje sa svojim dvojnikom.

Gledatelji će se nasmijati uz brojne komedije, kao što su ´Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana´, sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi, ´Lova do krova´ te TV premijeru, romantičnu komediju ´Kad te ljubav pronađe´ s Katherine Heigl i Joshom Duhamelom u glavnim ulogama.

Ljubitelji vesterna uživat će u filmovima ´Lice bjegunca´, ´Jahač osvetnik´ te ´Buchanan jaše sam´.

Dočekajte jesen uz filmove na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju