Večeras na našem programu možete pogledati filmove dva velikana filmske akcije! Za Vas smo napravili usporedbu tko je veća faca: Steven ili Chuck!

Naša redakcija odabrala je pet kategorija u kojima smo napravili ultimativni usporedni test dva najveća akcijska junaka!

ZAVODNIČKE SPOSOBNOSTI
Seagal: Jedna popularna grupa na Facebooku kaže: 'Nije frajer onaj koji ima 20 riba,vec onaj koji voli jednu dok ga 19 ganja'. Steven se s tim sigurno ne bi složio. Tip se ženio i rastavljao tri puta, očito neki opak karakter. A ima šestero djece, jedno više od suparnika!
Norris: Chuck se za razliku od najpoznatijeg kuhara koji je u stanju osloboditi brod ženio dvaput. Prvi put se oženio s osamnaest, a drugi put sa pedeset i osam. S obzirom da je još u drugom braku, bod ide kuharu.
POBJEDNIK: STEVEN SEGAL

RELIGIJSKI STAVOVI
Seagal: Mistik. Budist. Čak nosi i titulu čuvara tibetanskog djeteta po imenu Yabshi. Vjeruje u reinkarnaciju. Samo da se ne reinkarnira u neku biljku. Ipak nedovoljno da u ovoj kategoriji odnese pobjedu protiv Chucka koji je…
Norris: …megakršćanin. Autor nekoliko religijskih djela poput „The justice riders“, pristalica molitve u školoma „radi smanjivanja uporabe droge???“, te čovjek koji ljudima u nevolji preporuča okretanje Isusu. Također, autor je izjave da istinski domoljubi ne ostaju sa strane kada su u pitanju religijske i političke rasprave.
POBJEDNIK: CHUCK NORRIS

POLITIČKI I DRUŠTVENI STAVOVI
Seagal: Ono što se o njemu zna jest da je surađivao s PETA – om i drugim organizacijama za prava životinja, te pisao pismo indijskom premijeru u kojem traži veću zaštitu krava. Uz sve to je naravno i vegetarijanac. A svima je jasno da takav netko ne može biti istinski domoljub i dobar Amerikanac
Norris: Zadrti republikanac. Prijatelj G. W. Busha. Protivnik homoseksualnih brakova. Zagovaratelj prava na nošenje oružja. Napisao pismu Obami u kojem ga savjetuje da ne čini pogreške poput ostalih demokratskih predsjednika i zaštiti američki život na svaki način. Sve ga to za razliku od Stevena čini dobrim Amerikancem i domoljubom.
POBJEDNIK: CHUCK NORRIS

FILMSKE ULOGE
Seagal: Snimio more filmova od kojih je najveći trag ostavio kao Casey Ryback u hitu „Pod opsadom“ gdje kao bivši marinac u odijelu kuhara oslobađa brod od zlih dečki. Prvih sedam filmova koje je snimio pojavio se u glavnoj ulozi. Tek je u filmu „Konačna odluka“ odigrao sporednu, a to je i jedini film u kojem pogiba. Prokletstvo!
Norris: Kad ga 'uguglate', prvi film koji za njega izađe jest „Delta force“, pa recimo da mu je to i najpoznatiji. Dobro, glumio je i teksaškog rendžera Walkera, te je čak i otpjevao naslovnu pjesmu te serije poput slavuja. Glumio i neprijatelja legendi Bruceu Leeju „U zmajevom gnijezdu“. Ipak, nijedan karakter nije jak kao Casey Ryback. Sorry Chuck.
POBJEDNIK: STEVEN SEGAL

POPULARNOST
Seagal: Uf, ovdje je Steven osuđen na poraz. Mislim, jest da je akcijski junak i sve, ali, kolika je njegova slava širom planeta? A i s obzirom na uvjerenja vjerojatno ga najviše vole prijatelji životinja poput Luke Omana i mirotvorci poput glavnog imena Tibeta, Dalaj – lame.
Norris: Velika poput Texasa! Otkad je 2005. Pokrenuta stranica http://www.chucknorrisfacts.com/ , Chuckovo je ime ljudima podiglo razinu veselja i smijeha u domovima širom svijeta. S obzirom da njegove suze liječe rak, da Indija i Kina imaju toliko stanovnika samo zato što ih Chuck još nije posjetio Steven je u usporedbi s popularnošću ovog republikanca obični papak.
POBJEDNIK: CHUCK NORRIS

UKUPNI POBJEDNIK:
CHUCK NORRIS

Ma dajte, zar ste uopće očekivali drugačiji ishod? Niste valjda vjerovali da republikanca može pobijediti nekakav vegetarijanac. Čak i da smo ubacili u dvoboj borilačke vještine, ni tu ga Steven koji je majstor aikida ne bi dobio jer je Chuck naslov karataškog prvaka branio šest godina uzastopno! Stoga, Stevenu može biti uopće čast da se natjecao s najjačim čovjekom koji je ikad hodao po trećem kamenčiću od sunca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju