Pogledajte kako je završio boksački obračun dvije legende!

U trenutku snimanja filma Sylvester Stallone imao je 67, a Robert De Niro čak 70 godina. Ponovni je ovo filmski susret dvije glumačke legende koje su 1997. godine zajedno surađivale na filmu 'Cop Land'. Ulogu u filmu ima i dobitnica Oscara Kim Basinger koja se nalazi u ljubavnom trokutu s dvojicom boksača.

Boksači Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) i Billy "The Kid" McDonnen (Robert De Niro) žestoki su rivali. Neposredno prije njihove velike borbe, Henry se odluči povući i umiroviti jer je Billy spavao s njegovom djevojkom. Trideset godina kasnije, boksački promotor Dante Slate (Kevin Hart) nudi im veliku priliku da se vrate u ring i jednom zauvijek poravnaju račune.

 

Robert De Niro izjavio je kako je tjednima naporno trenirao za ulogu koja je za 70-godišnjaka zasigurno bila zahtjevna. Glumci su se morali dobro fizički pripremiti za snimanje boksačkih scena, što Sylvestru Stalloneu, najpoznatijem po ulozi Rockyja Balboe, nije bilo strano. Ipak, na snimanju je valjalo biti na oprezu jer bi ozljede u njihovim godinama mogle biti kobne. Pogledajte kako je to izgledalo iza scene:

Film "Obračun legendi" ne propustite u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju