Našu, sada već tradicionalnu, subotnju 'Noć adrenalina' večeras predstavljaju tri akcijska junaka- Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes i najgledaniji glumac na hrvatskim LCD ekranima Steven Seagal!

Pritajena vatra (20.05)
Prošle subote ste naš izbor i Stevenov film 'Do kraja' učinili najgledaniji filmom večeri. Večerašnji film 'Pritajena vatra' je jedan od najboljih iz bogate kolekcije velikog Seagala! U filmu uz našeg glavnog junaka glume još Marg Helgenberger (CSI Las Vegas, U dobrom društvu, Gospodin Brooks), Steven Lang (Muškarci koji bulje u koze, Avatar) i legenda country glazbe Kris Kristofersson (Vraćanje duga, Blade, Planeta majmuna) čije uloge su dodatno pojačale ovaj film. Film se bavi tematikom ekocida na američkom jugu zbog kojeg smrtno stradaju Seagalovi prijatelji. Film je temeljen na stvarnim događajima koji su inspiriali pisca scenarija Jeba Stuarta. Urota velikih kompanija protiv prirode i Stevena Seagala? Baš nas zanima tko će pobijediti…

Brisač (22.00)
Sigurno ste bar jednom u životu poželjeli da možete izbrisati prošlost i okrenuti novi čisti list u svom životu! Poželjeli da neki Brisač dođe i obriše sve loše iz Vašeg života ili bar minuse sa računa u banci. Arnold Schwarzenegger je Vaš čovjek za taj zadatak- istina samo na našem programu večeras. On ljudima pod zaštitom suda omogućava nov život i uklanja sve prepreke koje se nađu na tom putu- vatrenim oružjem dakako!

Uz guvernera Arnolda u filmu glumii Vanessa Williams, bivša miss SAD-a i supruga nekad poznatog košarkaša LA Lakersa Rick Foxa. 'Brisač' je bio prva velika uloga ove tamnopute ljepotice koja je nakon ove uloge ostvarila veliku glumačku karijeru, ponajviše u serijama Ružna Betty i Očajne kućanice. Naravno, kao i svaka Hollywoodska zvijezda Vanessa se osim glume okušala i u pjevanju te otpjevala temu iz večerašnjeg filma.

Blade: trojstvo (23.50)
Wesley Snipes je treći as večerašnje 'Noći adrenalina'. Za Vas koji u akciji volite i malo horora ovo je film za Vas! Treći i posljednji dio Blade sage počinje duboko u udaljenoj pustinji vampirski vođe oživljuju Drakulu, strašnog stvora i začetnika njihove vrste. Ovaj nevjerojatni vampir ima jedinstvene moći zahvaljujući kojima može boraviti i na svjetlu. Da stvar za Bladea bude još teža, vampirski vođe započinju borbu protiv njega, označavajući ga kao ubojito čudovište i šaljući FBI na njega.

Veliki kino hit iz 2005. godine imao je i veliki (komercijalno) soundtrack. Cijela tadašnja rap i elektro scena je sudjelovala u 'trećem Bladeu'. Album je mjesecima bio na američkim top listama. Producent soundtracka je čovjek poznatiji kao RZA (ili nepoznatiji pod imenom koje su mo dali roditelji Robert Diggs) iz grupe Wu Tang Clan koji je radio i glazbu za nekoliko drugih filmova (najpoznatiji za Tarantinov Kill Bill i Ghost Dog, Jima Jarmuscha).


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju