Svake subote vam pripremamo snažnu injekciju adrenalina u našem programu. Ove subote budite spremni da klasike akcijskog žanra s Harrisonom Fordom i Jackom Nicholsonom u glavnim ulogama!

BJEGUNAC

Glume: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore, Joe Pantoliano

Doktor Richard Kimble (Harrison Ford) imao je savršeni život: predivnu ženu Helen (Sela Ward), liječničku karijeru i skupocjenu kuću. Sve do one noći kad mu je ubijena žena. Nakon što mu umre na rukama, Kimble biva osuđen za njeno ubojstvo. Na putu prema kaznionici Kimble pobjegne, odlučan da nađe ubojicu svoje žene. Uhvaćen u noćnoj mori iz koje se ne može probuditi, dr. Richard Kimble postaje bjegunac kojeg lovi savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones).

ANĐEO SMRTI

Glume: Zoë Bell, Jake Abel, Vail Bloom, Justin Huen, Doug Jones

Eva (Zoë Bell) je seksi ubojica koja ubija bez kajanja, sve dok njezina ozljeda to ne promijeni. Nespremna Eva je probodena u glavu, oštrica je uklonjena, ali šteta je učinjena. Evin um je od tog trenutka ispunjen vizijama posljednjih žrtava.

VUK

Glume: Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, James Spader, Kate Nelligan, Richard Jenkins

Iscrpljenom i nesretnom izdavaču Willu Randallu (Jack Nicholson) polako nestaje strpljenja kada mu mlađi suradnik otme posao i ženu. Nakon što ga ugrize vuk, Will odjednom shvati da je pun energije, željan borbe više nego ikada te da su mu čula nevjerojatno osjetljiva. U međuvremenu, predivna kći njegova strogog šefa Laura Alden (Michelle Pfeiffer) počne se zaljubljivati u njega, ne shvaćajući da se čovjek u kojeg se zaljubljuje postupno pretvara u zvijer, koja ga je ugrizla.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju