Izvrsni akcijski filmovi dovoljan su razlog da još jednu zimsku subotnju večer provedete uz program Nove TV!

GAS DO DASKE 3

Glume: Chris Tucker, Jackie Chan, Max von Sydow, Hiroyuki Sanada, Tzi Ma

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovici svijeta, u Los Angelesu, veleposlanik Han (Tzi Ma) sprema se razotkriti je. Došao je u posjed eksplozivnih novih dokaza o djelovanju trijada – najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svijetu. Veleposlanik je doznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se razotkriti ga Svjetskom sudu za zločince, no tad je ubijen. Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene i postoji samo jedna mogućnost da ih se zaustavi. Losandželeski detektiv Carter (Chris Tucker) i kineski inspektor Lee (Jackie Chan) vraćaju se u akciju kamo ne pripadaju. Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustave globalnu zločinačku urotu i spase život stare prijateljice, sad odrasle kćerke veleposlanika Hana, Soo Yung .

OSVETA

Glume: Arnold Schwarzenegger, Francesca Neri, Elias Koteas, Cliff Curtis, John Leguizamo

Vođa ljevičarske kolumbijske gerile nemilosrdni Claudio Perrini (Cliff Curtis) organizirao je teroristički bombaški napad u Los Angelesu. Priliko napada poginule su nevine žrtve među kojima su supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera (Arnold Schwarzenegger). Brewer se nakon te tragedije odluči osvetiti počiniteljima. Čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju. Tamo padne u ruke Perrinijevim gerilcima, međutim, neočekivanog saveznika dobiva u Perrinijevoj supruzi Seleni (Francesca Neri) koja mu omogući bijeg.

JEZERO STRAHA 3

Glume: Colin Ferguson, Yancy Butler, Kirsty Mitchell, Kacey Barnfield, Mark Evans

Na Crnom jezeru , u Aroostooku, mladi par (Roxanne Pallett) i Jason (James Marchant) su napali i pojeli skupine beba krokodila . U međuvremenu, u kući pokojne Sadie Bickerman , njezin nećak Nathan (Colin Ferguson), njegova supruga Susan (Kirsty Mitchell) i njihov sin Connor (Jordan Kennedy) čiste kuću, namjeravajući je prodati. Međutim , Šerif Tony Willinger (Michael Ironside) uskoro stiže i uvjerava Nathan i Susan da ju ne prodaju. Connor potrči do jezera gdje susreće bebu krokodila , te ga počinje potajno hraniti. Dvije godine nakon, Connor još uvijek hrani krokodile i to s ukradenim mesom iz supermarketa, zbog čega bude uhvaćen. No počinju se događati nestanci onih koji posjećuju jezero...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju