Jackie Chan, Chris Tucker, Ben Affleck, Ewan McGregor, Scarlett Johansson i Steve Buscemi su večeras zaduženi za visoku dozu adrenalina u vašem krvotoku!

GAS DO DASKE 2

Glume: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Zhang Ziyi, Roselyn Sanchez

Nakon uspješno obavljenog zadatka u Sjedinjenim Državama, inspektor Lee (Jackie Chan) vodi brbljavog policajca Cartera (Chris Tucker) u Hong Kong na odmor. Kratkotrajno opuštanje ubrzo prekida napad na američko veleposlanstvo, a Lee i Carter odmah kreću tragom zločinaca. Osobe odgovorne za napad nalaze se u visokim redovima zloglasnih trijada, čiji šef je Ricky Tan, a njegova smrtonosna zamjenica je lijepa Hu Li (Zhang Ziyi). No iza napada, čini se, stoji krivotvoriteljski lanac, a detektivi u potrazi za istinom stižu natrag u Ameriku.

GRAD LOPOVA

Glume: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, James Coughlin, Blake Lively, Jeremy Renner

Četiri životna prijatelja iz predgrađa Bostona Doug MacRay (Ben Affleck), James 'Jem' Coughlin (Jeremy Renner), Albert Magloan (Slaine) i Desmond Elden (Owen Burke) opljačkaju banku. Upraviteljicu banke Claire Keesey uzmu kao taoca, no puste je bez ozljeda. Doug odluči pratiti Claire kako bi spriječio Jema da je eliminira kao svjedokinju. Doug u Claire nakon nekog vremena ulaze u vezu. Međutim Doug ubrzo shvati kako je Claire vidjela tetovažu na jednom od pljačkaša, točnije Jema te da će ga prepoznati. Ljubavni trokut visokog rizika postane još napetiji kad se pojavi agent FBI-a Adam Frawley (Jon Hamm) u potrazi za pravdom. Ukradeni novac i ukradeno srce vode do veze koja bi mogla uništiti princa lopova.

OTOK

Glume: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) i Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) među stotinama su stanovnika kolonije sredinom 21. stoljeća. Kao i svi domoroci s brižnošću pazi na okoliš te se nada da će biti izabran za počasnog putnika na Otok koji je navodno zadnji nezagađeni tračak ovog planeta. S ponosom se bori kako bi dobio priliku da posjeti Otok sve dok ne otkrije kako je sve vezano za njegov život laž te je više vrijedan mrtav nego živ. Zajedno sa prelijepom pratiteljicom Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson), Linkon čini drzak bijeg u unutrašnjost nepoznata svijeta, a snage bivšeg stambenog instituta najednom ih počinju loviti te će se Lincoln i Jordan naći u očajnoj utrci za vlastiti život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju