Halle Berry, Sharon Stone, Nicolas Cage, Amber Heard, Anthony Hopkins, John Malkovich i Angelina Jolie Vas večeras drže na rubovima vaših fotelja u napetim akcijskim filmovima!

ŽENA MAČKA

Glume: Halle Berry, Benjamin Bratt, Lambert Wilson, Sharon Stone, Frances Conroy

U gradu Gothamu povučena i dobrodušna grafička umjetnica Patience Philips zaposlenica je Hedare Beautyja, goleme kozmetičke tvrtke koja upravo planira na tržište izbaciti revolucionaran proizvod protiv starenja. Kada Patience slučajno otkrije mračnu tajnu svog poslodavca, biva napadnuta i ubijena. Međutim egipatska mačka Mao, kojoj je Patience jednom spasila život, vraća joj uslugu tako što je oživi.

Željna potpunog iskorištavanja druge prilike i drugog života koji je dobila, Patience zbog novostečene snage, brzine, spretnosti i osjetljivosti osjetila preuzima identitet Žene mačke, neustrašive osvetnice koja se obvezala zaštititi svijet od užasa kojim ga Hedare planira preplaviti. Međutim zgodni detektiv na tragu je neuhvatljive i zagonetne Žene mačke.

PUT OSVETE

Glume: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse

Opaki bjegunac iz Pakla kojeg prati mračna prošlost, zagonetni Milton (Nicholas Cage), juri apokaliptičnom pustinjom u potrazi za Sotonskim kultom pod vodstvom Jonaha Kinga (Billy Burke) koji je ubio Miltonovu kćer i oteo dijete njegove kćeri. Ima samo tri dana da nađe dijete, uništi štovatelje kulta i zato vozi najbrže aute koje uspije ukrasti.

U čast špageti-vesterna i filmova 70-ih, filmaš Patrick Lussieru ovome filmu otpušta kočnice i stišće gas do kraja. Piper (Amber Heard) je opaka konobarica glumi koja zna s upravljačem, a lik Williama Fichtnera ima zadatak uhvatiti Miltona.

FINE MRTVE STRIPTIZETE 

Glume: Jenna Jameson, Penny Drake, Joey Medina, Shamron Moore, Robert Englund

U ne tako dalekoj budućnosti, vlada tajno ispusti virus u konzervativnom Sartreu u Nebraski koji se na kraju uvuče u podzemni striptiz klub. Virus se počinje širiti, pretvarajući striptizete u „Super Zombi striptizete“, što dovodi cure do razmišljanja trebaju li se prilagoditi novom „trendu“, makar to značilo da nema povratka.

BEOWULF

Glume: Ray Winstone, Anthony Hopkins, John Malkovich, Robin Wright Penn, Brendan Gleeson, Crispin Glover, Angelina Jolie

U dobu junaka javlja se najmoćniji ratnik od svih, Beowulf (Ray Winstone). Nakon što je uništio demona Grendela (Crispin Glover), izazvao je bijes njegove nemilosrdno zavodljive majke (Angelina Jolie) koja će pribjeći svim sredstvima da bi se osvetila. Epska bitka koja će uslijediti još će vjekovima odzvanjati i pritom Beowulfovu imenu dati besmrtnost.

Oskarovac Robert Zemeckis predstavlja nam najstariji ep na engleskom jeziku s pomoću najmodernije tehnologije. Pritom je unaprijedio filmsku formu zahvaljujući čaroliji digitalno poboljšana pristupa snimanju bez animacije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju