Nema većih zvijezda 'adrenalinske akcije' nigdje do na programu Nove TV. Jackie Chan i Steven Seagal su večeras zaduženi da Vam isporuče novu dozu adrenalina!

GAS DO DASKE 3

Glume: Chris Tucker, Jackie Chan, Max von Sydow, Hiroyuki Sanada, Tzi Ma

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovici svijeta, u Los Angelesu, veleposlanik Han (Tzi Ma) sprema se razotkriti je. Došao je u posjed eksplozivnih novih dokaza o djelovanju trijada – najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svijetu. Veleposlanik je doznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se razotkriti ga Svjetskom sudu za zločince, no tad je ubijen. Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene i postoji samo jedna mogućnost da ih se zaustavi. Losandželeski detektiv Carter (Chris Tucker) i kineski inspektor Lee (Jackie Chan) vraćaju se u akciju kamo ne pripadaju. Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustave globalnu zločinačku urotu i spase život stare prijateljice, sad odrasle kćerke veleopslanika Hana, Soo Yung

MARKER

Glume: Steven Seagal, Paul Calderon i Renee Goldsberry

Matt (Steven Seagal) je bivši policajac u dugovima sklon alkoholizmu koji je donio neke loše odluke u životu koji mu se ruši. Njegova ljubav prema jedinoj kćerki pomaže mu boriti se protiv jednog od njegovih najvećih neprijatelja, alkoholizma. Jedina šansa da se vrati u prijašnje stanje je misteriozni neznanac s kojim se susreće, a koji mu nudi otplatu svih dugova pod jednim uvjetom: ubiti najopasnijeg gradskog mafijaša.

BEZ POVRATKA 3

Glume: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Kris Lemche, Alexz Johnson, Sam Easton

Maturantica Wendy (Mary Elizabeth Winstead) pridružuje se svojim prijateljima na proslavi mature u lokalnom zabavnom parku misleći da joj je to jedan od najsretnijih dana u životu. Kada se trebaju ukrcati na roller-coaster, Wendy se odjednom uplaši. Njezin dečko Jason (Jesse Moss) uvjerava je da je vjerojatno plaši samo osjećaj gubitka kontrole. Wendy uspijeva pobijediti strah, ali prije nego što se kabina spustila, učvršćujući je u njezinu sjedištu, Wendy doživljava jasnu viziju fatalne nesreće u kojoj roller-coaster postaje smrtonosna zamka za nju i njezine prijatelje. Zbog strašne vizije, stojeći još na platformi, Wendy poludi i zahtijeva da je puste. Njezin školski kolega, Kevin (Ryan Merriman), koji sjedi pokraj nje, osjeća potrebu da joj se pridruži. Dok oni odlaze, Lewis (Texas Battle) zafrkava Kevina nazivajući ga papkom. Uvrede se pretvaraju u udarce, ostali se priključuju tučnjavi i uskoro im zabranjuju pristup roller-coasteru. Dok odozdo promatraju, Wendyno se predviđanje pokaže točnim – coaster se počinje okretati bez kontrole i svi koji su bili na njemu nestaju... Ali to je samo početak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju