Subota je naš termin koji rezerviramo za Vas: ljubitelje žestoke akcije i ovisnika o adrenalinu! Steven Seagal u klasiku i Wesley Snipes u nemilosrdnoj akciji su naš izbor za Vas večeras!

SMRTONOSNA POŠILJKA

Glume: Steven Seagal, Max Ryan, Harry Van Gorkum, Jeffrey Pierce, Anna-Louise Plowman

Nakon očeve smrti, tajni agent Jonathan Cold (Steven Seagal) odluči započeti nov život. Ipak, ovaj plaćenik i profesionalac odluči izvršiti posljednji, dosad najteži zadatak. Jonathan za izvršenje posljednjeg zadatka treba pokupiti poseban paket iz Francuske, odnijeti ga u Njemačku i osobno ga dostaviti primatelju. Mnogi će se pobrinuti da paket ne stigne u prave ruke. No ljudi koji ne prežu ni pred čim kako bi spriječili Colda da dostavi pošiljku na pravu adresu, ubrzo shvate kako je sukob s ovim tajnim agentom velika pogreška.

LUZERI

Glume: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short

Snimljen prema popularnom stripu, akcijski film ´Luzeri´ je napeta priča o dvostrukoj prijevari, članovima elitne specijalne postrojbe koji su poslani u bolivijsku džunglu u opasnu misiju. Prevareni, nasamareni i ostavljeni, odlučuju se osvetiti. Moraju ostati strogo skriveni dok traže neprijatelja koji im je smjestio. Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba i Columbus Short čine tim, a hvaljeni glumac Jason Patric glumi moćnog neprijatelja, agenta CIA-e koji je potpuno poludio. Redatelj filma je Sylvain White, a producenti Joel Silver (´Matrix´) i Oscarom nagrađeni Akiva Goldsman (´Ja sam legenda´).

PUTNIK 57

Glume: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Elizabeth Hurley, Alex Datcher

Stručnjak za zrakoplovnu sigurnost mora djelovati kad se nađe zarobljen u putničkom zrakoplovu koji su oteli teroristi.
Međunarodni terorist Charles Rane, poznat kao Strašni Rane (Bruce Payne) upravo se sprema proći plastičnu operaciju promjene izgleda da bi izmaknuo vlastima. Izvan zgrade, federalni agenti i specijalci spremaju ga se uhvatiti. Postaje jasno da plastični kirurg i njegov tim znaju za plan. Rane postaje sumnjičav i bježi, usput ubivši kirurga. Nakon naporne jurnjave gradskim ulicama, Rane je napokon uhićen. FBI ga odluči prebaciti u Los Angeles.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju