Subota je naš termin koji rezerviramo za Vas: ljubitelje žestoke akcije i ovisnika o adrenalinu! Steven Seagal i Jean Claude Van Damme u klasicima akcijskog žanra su naši izbori za Vas večeras!

PRITAJENA VATRA

Glume: Steven Seagal, Marg Helgenberger, Harry Dean Stanton, Stephen Lang, Kris Kristofferson

Jack Taggart (Steven Seagal) je agent koji radi za Agenciju za zaštitu okoliša. Jacka šokiran vijest da su njegov šef Phil Pratt i najbolji prijatelj Frank Elkins pronađeni mrtvi u Kentuckyju nakon što je Frankov kamionet pao u rijeku. Kentuckyjevska policija vjeruje da je riječ o nesreći, no Agencija za zaštitu okoliša ne misli da je njihova smrt slučajnost. Prije pogibelji Frank je poslan u Jackson da istraži navode iz anonimnog pisma o zagađenju zbog kojeg je došlo do pomora riba i obolijevanja ljudi. Frank je poslao uzorke vode i tla na analizu te je otkrio da je Hanner, kompanija za ugljen čiji je vlasnik Orin Hanner (Kris Kristofferson), plaćena za deponiranje toksičnog otpada u napušteni rudnik. Jack je poslan u Jackson gdje se mora javiti velečasnom Bobu Goodallu (Levon Helm) koji vodi crkvu u Jacksonu te otkriti da li je za smrt njegovih prijatelji zaista bila uzrokovana samo nesrećom ili su u pitanju i drugi motivi.

PAKLENA GRANICA

Glume: Jean-Claude Van Damme, Stephen Lord, Scott Adkins, Gary McDonald, Natalie J. Robb

Bivši detektiv Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) napušta matični grad New Orleans kako bi pokušao na ozbiljnijem terenu. Kao novi posao mu je dodijeljen nadzor nad jednim dijelom granice s Meksikom. Ubrzo dolazi do prvih žrtava, a Jack saznaje da će bivši marinci prokrijumčariti velike količine heroina u SAD te mu to postaje motiv za obračunavanje s čitavim kartelom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju