Cerise Hood uspješno drži obiteljsku tajnu pod ključem. Ali kada je Kitty Ceshire obavijesti o nekim neobičnim događajima u šumi, ona pokušava odvesti svoju tajnu kao klupko vune pred cijelom školom.

11.-12. ep. - 18. svibnja

Cerise Hood uspješno drži obiteljsku tajnu pod ključem. Ali kada je Kitty Ceshire obavijesti o nekim neobičnim događajima u šumi, ona pokušava odvesti svoju tajnu kao klupko vune pred cijelom školom.
Kada profesor Jack B. Nimble razredu da zadatak da smisle vlastite lovačke priče, Cedar Wood zna da će joj na putu stajati njezina kletva zbog koje ne može lagati. Na Huntlynninu žalost, Cedar je nabasala na tajni piknik i tako pronalazi savršenu priču koju će ispričati razredu.


13. ep.  - 19. svibnja

Srce C. A. Cupid možda pripada Dexteru Charmingu, ali spremna je savjetovati ga kada on želi pozvati Raven Queen na Briarinu zabavu. Može li ovaj povučeni princ pronaći hrabrost da je šarmira?


14.-15. ep.  - 20. svibnja


Dan nasljeđa možda je prošao, ali Ravenina odluka da odabere vlastitu sudbinu izbacila je Elitu iz takta. Hoće li se dvije grupe ikada složiti?
Uz Maddienu pomoć, Raven odluči ići suprotno od scenarija i pronaći novog smrtnog neprijatelja za Apple. Njezina je potraga kraća nego što je očekivala kada se pojavi zao učenik koji želi otpuhati kuću. Bum, bum, bum!


2. sez., 1.-2. ep.  - 21. svibnja


Kada Blondie Lockes iskoristi svoju emisiju MirrorCast kako bi dokazala da su legende Gimnazije za bajke istinite, ravnatelj Grimm iz petnih se žila trudi da njezina emisija bude baš kako treba.
Proljeće je u zraku u Gimnaziji za bajke i jedino što je učenicima na pameti jest slijediti istinsku želju svog srca. Ili je to bilo tako, sve dok C. A. Cupid nije pronašla knjigu Povijest Dana istinitih srca i okupila učenike u proslavi odavno zaboravljenoga Dana istinitih srca.


2. sez., 3.-4. ep. - 22. svibnja

Barunica Swan sprema se sabotirati romansu Ashlynn Elle i Huntera Huntsmana. Huntlynn odlučuju pozvati svoje prijateljice zauvijek, Cedar Wood, da vide trebaju li uzeti stvari u svoje ruke.
Svi učenici spremaju se za svečani školski ples, ali Barunica Swan ima podmukli plan koji može uništiti veliki događaj.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju