Daring Charming izazvan je da izađe na spoj s Lizzie Hearts... I ona ga neočekivano šarmira!

2. sez., 15.-16. Ep. - 1. lipnja 

Daring Charming izazvan je da izađe na spoj s Lizzie Hearts... I ona ga neočekivano šarmira!

Apple White možda je najljepša od svih, ali tipičan dan zaposlene Elite sadrži više od tijara i čajanki.

2. sez., 17.-18. Ep. - 2. lipnja

Lizzie Hearts postaje jasno da joj sudbina možda nije slijediti opake savjete svoje majke.

Barunica Swan doznaje da netko ulijeva sluz u Začarano jezero. Sklapa neočekivani savez s Ashlynn i Hunterom kako bi zaustavila sluz.

2. sez., 19.-20. Ep.- 3. lipnja

Hunter Huntsman pokušava spasiti Cerise Hood i njezinu majku od velikog, zločestog vuka kada slučajno upadne na njihov obiteljski piknik u Začaranoj šumi.

Pripovjedači se svađaju oko toga na čijoj je strani većina učenika u Gimnaziji za bajke. Na strani Elite ili Buntovnika. Počeli su uspoređivati učenike, kada je Madeline Hatter ukazala na činjenicu da nitko ne zna na čijoj je strani Kitty Cheshire. I sami pripovjedači bili su zbunjeni.

2. sez., 21.-22. Ep.- 4. lipnja

Kada Apple glasa za Raven Queen na završnoj zabavi, želi se upisati u Knjigu legendi. Samo zahvaljujući Cedar otkriva da je knjiga lažna. Obrate se Maddie za pomoć i pronalaze stari prolaz kroz zrcalo u ravnateljevu uredu. Putovat će u opasan svijet i boriti se protiv prastarog zla kako bi vratile pravu knjigu. Hoće li pronaći svoje sretno zauvijek? Tko će postati kralj i kraljica završne zabave? Ovo je specijalni finale sezone od sat vremena.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju