Tinejdžerica Marina: „Rekli smo da ćemo ovaj dan slaviti kao obiteljski blagdan!“

Derutni i vlagom napadnuti zidovi skrivaju tužnu priču o obitelji Paunović. Majka Ksenija godinama vodi borbu s neimaštinom i bori se za svoju djecu, sina Stjepana i tinejdžerice Marinu i Katarinu. Kako nesreća nikada ne dolazi sama, ionako težak život, dodatno im je zagorčala obiteljska tragedija. Prije šest godina ostali su bez oca i supruga. Osim tuge koju nose zbog gubitka najveće potpore, djeca nose dodatni teret stigmatizacijom okoline. „Živiš u šupi, živiš u štali!“ samo su neke od riječi koje su dvije skromne tinejdžerke često znale čuti. Obitelj koja nikada nije bila zajedno na moru, djeca čija majka ponekad nema novca da skuha ručak, tinejdžerica koja nema za maturalac. Sve ovo su i više nego dovoljni razlozi za posjet Radne akcije njihovom domu jer na ovakve priče Radna akcija ne ostaje imuna.

Stanje koje će Minea zateći ulaskom u njihov dom teško se može opisati riječima. Opseg poslova koji su Kralj i njegova vrijedna ekipa napravili ulaskom u njihov dom gotovo je nevjerojatan. Čitava akcija dodatno je otežana kišom koja je padala i uvelike remetila radove. Malo je nedostajalo da velika količina urađenog posla bude uništena, jak vjetar uništavao je krovište, prokišnjavalo je u kuću, rokovi su probijeni. Situacija je bila toliko ozbiljna da se na gradilištu odjednom stvorila i ekipa vatrogasaca. Kako se ekipa uspjela izboriti s teškim vremenskim okolnostima pogledajte u epizodi ove nedjelje.
Kako bi ovu dragu obitelj učinili što sretnijom Kralj i njegova ekipa odlučili su ostvariti joj neke od snova. Obitelj su odveli i na more i omogućili im da barem jednom provedu zajednički dan na izletu.
Kako je sve na kraju završilo najbolje govori Marinina izjava: „Do sada kao da smo živjeli u mraku i došao je netko i upalio nam svjetlo. Rekli smo da ćemo ovaj dan slaviti kao obiteljski blagdan!“

Kakav je prekrasan dom dočekao obitelj Paunović, ne propustite pogledati ove nedjelje od 20.50 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju