Gledatelji Nove TV upoznat će ovaj put obitelj Bunjački kojoj će Minea i njezin tim radovima na kući podariti ugodniji i veseliji boravak u njoj. Obitelj Bunječki broji devet članova.

Da su se Minea i tim ''Radne akcije'' uvukli već svima pod kožu najbolje svjedoče brojne pozitivne reakcije gledatelja nakon svake emisije, ali i rezultati gledanosti. Prema podacima AGB Nielsena ''Radna akcija'' je bila najgledaniji program prošlog tjedna na ciljnoj skupini 18-54. Ovu seriju humanitarnog karaktera u prosjeku je svake nedjelje pratilo skoro 428 tisuća gledatelja, a novi, ujedno i posljednji nastavak Radne akcije donosi još jednu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Gledatelji Nove TV upoznat će ovaj put obitelj Bunjački kojoj će Minea i njezin tim radovima na kući podariti ugodniji i veseliji boravak u njoj. Obitelj Bunječki broji devet članova. Nezaposleni roditelji Darinka i Ivica u svojoj trošnoj kući u malom mjestu Nespeš, nedaleko Zeline žive sa svojih sedmero djece. Skromni prihodi i svakodnevna borba za egzistenciju ovu obitelj nisu učinili manje snažnom i optimističnom. Ivica teško podnosi što svojoj obitelji ne može priskrbiti bolji život, no usprkos svemu oni su uvijek nasmijani, a djeca su odlični učenici, vedri i dobro odgojeni. Kuću u kojoj ova obitelj živi, Ivičin otac počeo je graditi davnih 70-ih godina. Ivica i Darinka osposobili su je za osnovni život, ali je nisu mogli završili. Kuća bez fasade, bez riješene kanalizacije, s dotrajalim namještajem i skučena za ovu deveteročlanu obitelj, osobito za sedmero djece koja spavaju u jednoj sobi i bez vlastitog kreveta.

Kako bi učinili ovu svakodnevicu ljepšom, Minea i njezin tim zasukat će rukave, napraviti plan obnove i krenuti u još radnu akciju.

Dječji osmjesi i sretna lica ove skromne obitelji lako su osvojila Mineu. Radovi su krenuli odmah, no obećanje koje su Ante Kralj i njegov tim dali, da će osposobiti kuću za bolji život u svega nekoliko dana, uskoro su dovedeni u pitanje. Neočekivani problemi, nedostatak septičke jame, veliki projekt proširivanja blagovaone i izrade još jedne dječje sobe pokazali su se kao velik, ali na kraju ipak ne i kao nedostižan cilj. Radilo se dan i noć, a oduševljenje i zahvalnost obitelji kad su se vratili u svoj novi dom uklonili su svaki umor s lica Minee i njenog vrijednog tima radnika.

Kako je tekla obnova kuće obitelji Bunjački i kako je obitelj reagirala dolaskom u novi, predivni dom, ne propustite pogledati ove nedjelje u posljednjoj epizodi 'Radne akcije' od 21 sat na Novoj TV!

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju