NEDJELJA 20.50

Serija humanitarnog karaktera, 6 nastavaka

Voditeljica: Renata Končić Minea
Produkcija: Constantin Entertainment

Prekrasan topao dom u kojem se obitelj osjeća ugodno i sigurno, prostor za dječju igru, dnevni boravak za okupljanje cijele obitelji, veliki stol za zajedničke obroke, kuhinja, kupaona. To je dom kakvoga svatko od nas zaslužuje, ali nažalost to je nekim obiteljima tek nedostižan san. Serija humanitarnog karaktera "Radna akcija" može taj san pretvoriti u stvarnost.Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomoći će potrebitim obiteljima, onima koje je sreća zaobišla. Nezaposlenost, siromaštvo, teška bolest ili smrt člana obitelji, okrutnom igrom sudbine može zadesiti svakoga od nas, a takvim obiteljima tim "Radne akcije" olakšat će život i darovati dom o kakvom cijeli život maštaju.

Vrijeme je da se zasuču rukavi i krene na posao, jer za jako malo vremena treba napraviti puno posla! Ekipa "Radne akcije" pokazala je suosjećanje prema obiteljima koje nisu imali toliko sreće u životu, te si je zadala težak posao. Obitelj je poslana na odmor, a za to vrijeme ekipa "Radne akcije" će napraviti nemoguće – u samo nekoliko dana njihov će oronuli dom pretvoriti u dom iz njihovih snova. Minea i vođa radova Ante moraju prvo napraviti plan, a onda moraju poduzeti sve da ga i ostvare. Iako su radnici u velikoj stisci s vremenom, uvijek će naći vremena za mali savjet kako bi potakli gledatelje da i sami krenu u renoviranje vlastitog doma.

Nakon nekoliko dana odmora obitelj se vraća u svoj novi stari dom, a tamo ih očekuje iznenađenje života. Već na ulazu u stan ne mogu sakriti oduševljenje. Rezultat koji je tim "Radne akcije" postigao u tako kratkom vremenu zapanjujući je i obitelji je ganuta do suza. Njihov dom je sada potpuno drugačiji, onakav kakvog jedna obitelj zaslužuje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju