Jadranske igre su sportsko-zabavna manifestacija koja se održava tijekom ljetnih mjeseci diljem Jadrana i regije.

1. ep.

Jadranske igre su sportsko-zabavna manifestacija koja se održava tijekom ljetnih mjeseci diljem Jadrana i regije. Šesta sezona Jadranskih igara bila je najveća do sada – trajala je čak 106 dana te je obišla 45 lokacija. Turneja je završila međunarodnom fazom natjecanja gdje se natjecalo ukupno 12 ekipa iz 9 zemalja – Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Italije, Austrije i Mađarske. Upravo ta faza natjecanja moći će se vidjeti putem malih ekrana u čak šest zemalja diljem regije.

Prvi dio međunarodnog dijela održan je u Rijeci, gdje su se održale dvije polufinalne večeri. Dvije skupine po šest ekipa natjecale su se za prolaz u veliko Međunarodno finale u Biogradu na Moru u kojem je nastupilo šest najboljih zemalja po ukupnom broju bodova iz međunarodnih polufinala.

Kroz igre i natjecanje gledatelje će voditi voditeljski trio u sastavu Ana Kranjčić (CRO), Peter Klima (SLO) i Goran Slavić (MNE). Autor projekta je Miroslav Krzyk, režiser je Dražen Jandrečić, a produkcuju potpisuje riječka agencija Adria events.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju