U drugom Međunarodnom polufinalu bilo je napeto – svoju su 'kartu' za Biograd tražile ekipe Herceg Novi (Crna Gora), Velenje (Slovenija), Solin (Hrvatska), Igalo (Crna Gora), Moconesi (Italija) i Bad Radkersburg (Austrija).

2. ep. - 10. listopada

U drugom Međunarodnom polufinalu bilo je napeto – svoju su 'kartu' za Biograd tražile ekipe Herceg Novi (Crna Gora), Velenje (Slovenija), Solin (Hrvatska), Igalo (Crna Gora), Moconesi (Italija) i Bad Radkersburg (Austrija). Dok su Slovenci i Hrvati pokušavali biti bolji od svojih sunarodnjaka iz prvog polufinala, dvije su crnogorske ekipe direktno vodile borbu pred punim tribinama bazena Kantrida u Rijeci te pokušavale biti bolje jedna od druge kako bi došle do plasmana za Biograd.
 

3. ep. - 11. listopada

Veliko finale sezone – ono Međunarodno – i ove je godine održano u srcu Jadrana, gradu Biogradu na Moru na bazenu Ilirija. Kroz polufinala u Rijeci do plasmana u finalu po bodovima su došle ekipe Pag (Hrvatska), Herceg Novi (Crna Gora), Maribor (Slovenija), Harkany (Mađarska), Moconesi (Italija) i Skopje (Makedonija). Nikada jača konkurencija ekipa učinila je natjecanje u Biogradu vrhunskim spektaklom, a u napetoj završnici uživali su svi prisutni. Tko se na kraju okitio laskavom titulom Međunarodnih pobjednika šeste sezone saznajte u trećoj emisiji o Jadranskim igrama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju