Ekipa TV Bumeranga od Željke (Csilla Barath-Bastaić) doznaje da se u Visokim Tatrama dogodila tragedija i da su vjerojatno poginuli Poklepović (Ljubomir Kerekeš) i njegova supruga.

12.ep. - 7. travnja

Ekipa TV Bumeranga od Željke (Csilla Barath-Bastaić) doznaje da se u Visokim Tatrama dogodila tragedija i da su vjerojatno poginuli Poklepović (Ljubomir Kerekeš) i njegova supruga. Malo pomalo, svi djelatnici televizije dobivaju simptome “Poklepović”, tj. počinju sličiti na njega. Da bi se toga oslobodili, pripremaju karmine koje se na koncu pretvaraju u pravu feštu na kojoj se odjedanput pojavi gost kojeg su najmanje očekivali.
 

13.ep. - 11. travnja

Prognozerka Hana (Hana Hegedušić) najavljuje lijepo vrijeme, a vani pljušti kao iz kabla. Mršić (Zlatan Zuhrić) je otputovao u Liku, a Poklepović (Ljubomir Kerekeš) šalje Martinu (Daria Knez) i Kikija (Dušan Bućan) na snimanje u eko-selo koje je u vlasništvu njegova bratića. Emila (Luka DRagić) muči teška depresija koju je Sofija (Ksenija Ugrina) odmah prepoznala kao ljubavnu. Bijesni gledatelji koji zovu zbog prognoze, totalni fijasko prilog o eko selu i pjesma upućena Martini učinit će ovaj dan neobičnim. Na koncu će i u Emilovoj emisiji, koja ugošćuje poznatog lovca na žene, doći do neobičnog obrata.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju