Dok je bio izvan grada, nedaleko od lokalnog bazena na kojem se održava plivačko natjecanje, Kevina napadne Nighlok Skarf i on izgubio svoj Samurizer.

2.sez, 8.ep, subota 20. travnja

Dok je bio izvan grada, nedaleko od lokalnog bazena na kojem se održava plivačko natjecanje, Kevina napadne Nighlok Skarf i on izgubio svoj Samurizer. Ondje se on ponovno susretne s jednim od članova svog starog plivačkog tima te počne razmišljati da se vrati plivanju jer njegov prijatelj nije više dobar kao nekoć i on još nije pronašao svoj Samurizer. Mike pozove Kevinov Samurizer da pronađu Skarfa, on otkrije da je Samurizer u Nighlokovim rukama. Kasnije Kevin odlazi na plivačko natjecanje na kojem njegov stari prijatelj pobijedi nakon što je poslušao Kevinov savjet.

2.sez, 9.ep, nedjelja 21. travnja

Bulk pokušava obučiti Spikea da bude Samurai, no stigne pošta i oni saznaju da nisu platili stanarinu. U međuvremenu, Rangerski se bore protiv Duplicatora koji ih napadne uz pomoć svojih klonova, no na koncu se ipak mora povući. Spike dobije otkaz na sva tri radna mjesta. Mia razgovara s njim i on joj otkrije da želi biti samuraj. Ona mu kaže da ne smije odustati. Za to vrijeme u kući Shiba, Rangersi razgovaraju o Nighloku. Mia se vrati te i njima savjetuje da ne smiju odustati. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju