Mia gleda Jaydena koji trenira sam. Ona primijeti redovnika koji donese poruku s grbom Shibe.

2.sez, 16. i 17.ep - 14. prosinca

Mia gleda Jaydena koji trenira sam. Ona primijeti redovnika koji donese poruku s grbom Shibe. Mentor Ji poruku daje Jaydenu koji je oprezno pročita. Jayden je zabrinut da njegovi prijatelji napokon ne otkriju njegovu tajnu. U međuvremenu na brodu Master Xandred, Octoroou je drago što se Dayu vratila i kaže joj da se Xandred i dalje oporavlja u rijeci Sanzu. Octoroo pozove Nighlok Fiera da napadnu Red Rangera. Daje joj drevni predmet koji je ispunjen zlim plamenom iz rijeke Sanzu te je osmišljen da ukloni vođu klana Shiba. Kada ona zajedno s grupom Moogersa krene u napad na Rangerse, ostali zaštite Jaydena iako on to ne želi…
Na dokovima Jayden razmišlja o odlasku. Antonio dolazi da utješi Jaydena koji mu kaže da mora zaštititi Lauren, novog Red Rangera. Antonio ode na trenutak i vrati se, no više ne zatekne Jaydena. Jayden sam šeće šumom i razmišlja o svojoj pravoj sudbini. Potom naiđe na Dekera koji ga izazove na borbu i kaže da imaju nešto zajedničko: obojica su ratnici i izmučeni sudbinama koje nisu birali. Jayden odluči da bi svijet bio bolji bez Dekera i odluči se boriti s njim.

 

2.sez, 18. i 19.ep - 15. prosinca

Mike, Mia i Emily odlaze u potragu za Jaydenom, dok Kevin i Lauren odluče ostati u slučaju da ih napadne Nihglok. Antoniju narede da ne ide s njima jer se mora odmoriti. Epska borba između Jaydena i Dekera dostiže vrhunac. Osjećajući da je zabrinut za prijatelja, Lauren pokuša uvjeriti Kevina da pomogne ostalima pronaći Jaydena te mu kaže da nikad nije imala prijatelja. Kevin je podsjeti da ga sada ima. Na rijeci Sanzu, Octoroo vjeruje da se Master Xandred vraća jer Dayu osjeća da je Deker u nevolji. Master Xandred vratio se na Zemlju i Rangersi napokon pokušaju upotrijebiti simbol pečaćenja da ga zaustave, no otkriju da je on našao način kako da se obrani! Xandred je preuzeo Dayuin poluljudski dio tako da simbol pečaćenja na njega ne djeluje. Sada se moraju pokazati doraslima situaciji i pronaći novi način kako da ga pobijede i spase svijet!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju