Dječaka po imenu Cody oslobodi prvi Samurai Zord imena Zord Bik (koji je čuvala Codyjeva obitelj otkad se pojavio) koji počne uništavati sve oko sebe te Rangersi moraju smisliti način kako da ga uhvate i obuzdaju.

2.sez, 6.ep, subota 13. travnja

Dječaka po imenu Cody oslobodi prvi Samurai Zord imena Zord Bik (koji je čuvala Codyjeva obitelj otkad se pojavio) koji počne uništavati sve oko sebe te Rangersi moraju smisliti način kako da ga uhvate i obuzdaju. U međuvremenu, Serrator šalje Custora da uhvati Zord Bika kako bi ga on mogao iskoristiti za još nepoznati plan. 

2.sez, 7.ep, nedjelja 14. travnja

Mijin mlađi brat Terry Watanabe dolazi u grad i pokuša uvjeriti Miju da mu se kao pjevačica pridruži u bendu u sklopu njegova nastupa u dječjoj bolnici. Mia ne želi pristati iako njezini roditelji žele da Terry upiše medicinski fakultet. U međuvremenu, Serrator kani ostvariti svoj plan i kreće u novi napad na Zemlju koji iscrpljuje ostale dok se ne pojavi Mia i otjera ga. Istodobno, Bulk i Spike pokušavaju osnovati vlastiti bend. Mia i Antonio pjevaju zajedno na koncertu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju