Crtani film koji je osvojio ukupno sedam nagrada, među kojima nekoliko nagrada ´Daytime Emmy´ i ´Annie´ te još 16 nominacija.

7.ep - 22. lipnja

Kad Mozgalo dobije kratak uvid u budućnost i shvati da mu se planovi neće ostvariti, nakon malo duhovnog preispitivanja odluči promijeniti svoju sudbinu.

8.ep - 23. lipnja

Mozgalo razvije način iskorištavanja energije tornada u svom najnovijem pokušaju da zavlada svijetom.

9.ep - 24. lipnja

Dok čita knjigu kako bi učio iz pogrešaka velikih svjetskih vođa iz prošlosti, Mozgalo vodi Pinkyja na uzbudljivo putovanje kroz povijest u ovom crtiću-mjuziklu. Susrest će Klepoatru, Kaligulu, Hanibala i Napoleona.

10.ep - 25. lipnja

Slavni holivudski redatelj Gulliver Sloane ima novu teoriju zavjere: tvrdi da dva laboratorijska miša žele zavladati svijetom. Mozgalo odlučuje iskoristiti odnose s javnošću i kuje vlastitu teoriju zavjere, tvrdeći da mu tajni dokument zvan 'Pinkyjev protokol' daje ovlasti da zavlada svijetom. Čini se da Mozgalov plan dobro napreduje sve dok se ne pojavi izopćenik, protuvladin element, koji spasi njega i Pinkyja.

11.ep - 26. lipnja

Tridesete su godine prošlog stoljeća, Mozgalo opazi koliko je popularan ples step i to ga ponuka da konstruira par nogu na parni pogon i s pomoću njih pošalje subliminalnu poruku o svjetskoj dominaciji Morseovom abecedom.

12.ep - 27. lipnja

Mozgalo i Pinky sele se na seosku farmu gdje Mozgalo planira uzgajati i dresirati gigantsko povrće da bi zavladao svijetom.

13.ep - 28. lipnja

Mozgalo koristi ples da bi demonstrirao istinsku poetičnu veličanstvenost svjetske dominacije u ovoj glazbenoj međuigri.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju