Crtani film koji je osvojio ukupno sedam nagrada, među kojima nekoliko nagrada ´Daytime Emmy´ i ´Annie´ te još 16 nominacija.

3.ep - 19. lipnja

Pinkyjeve i Mozgalove planove ometa prisutnost njihova novog neželjenog pomagača Larryja.

4.ep - 20. lipnja

Kad Mozgalo izumi stroj koji oživi Zemlju, stanovnici planeta su tako zahvalni da odluče ispuniti Mozgalu svaku njegovu želju. Svjetski vođe prisiljeni su zakleti se Mozgalu na vjernost ili suočiti se s posljedicama razorne prirodne katastrofe. Ali Mozgalo od Zemlje traži previše i Zemlja se okreće protiv njega. Pinky svojom finoćom uspije ipak nagovoriti Zemlju da ubojstvo nije u njezinoj prirodi, a planet zatraži da ga se vrati u njegovo prijašnje, nesvjesno stanje.

5.ep - 21. lipnja

Pinky i Mozgalo prisiljeni su sprijateljiti se s ekscentričnim susjedom Sultanom kako bi se dočepali paketa koji je on preuzeo u njihovo ime. Glumeći da su g. i gđa Feldman, dva laboratorijska miša posjete Sultanu u njegovu domu i polako pridobiju njegovo povjerenje. Međutim, ljubaznost Pinkyja i Mozgala samo pojača Sultanin osjećaj usamljenosti. Sultana si pokuša oduzeti život penjući se na radijski toranj za vrijeme električne oluje. Mozgalo koji zapravo pokušava spasiti cijeli planet od uništenja strujnim udarom nehotice spašava Sultanu. Njegov zavjet na vječnu zahvalnost možda će natjerati dva miša da potraže novi stan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju