Crtani film koji je osvojio ukupno sedam nagrada, među kojima nekoliko nagrada ´Daytime Emmy´ i ´Annie´ te još 16 nominacija.

7.ep, ponedjeljak, 14. siječnja
U Parizu u 18. stoljeću Pinky i Mozgalo planiraju proslavu Napoleonovih pobjeda upotrijebiti kao diverziju, no diverzija naposljetku postaju njih dvojica.

8.ep, utorak, 15. siječnja
Grudalo, zlobni hrčak koji također želi osvojiti svijet, prekida Mozgalov plan, lančano pismo. Ironično, Mozgalo sada mora spasiti svijet ne bi li opstao do sutra navečer tako da ga on može osvojiti.

9.ep, srijeda, 16. siječnja
Mozgalo dizajnira sebi sličnu lutku, Noodle Noggin. Planira izraditi po jednu za svako domaćinstvo ne bi li kontrolom uma natjerao ljude da slijede njegove naredbe. Budući da bi njemu i Pinkyju trebale stotine godina da izrade dovoljno lutaka, Mozgalo se odluči poslužiti radionicom Djeda Božićnjaka. On i Pinky krenu put Sjevernog pola i infiltriraju se u radionicu Djeda Božićnjaka. Nevjerojatno, no pođe im za rukom izraditi lutke pa Djedica dostavi po jednu u svaku kuću diljem svijeta. Kada svi na planetu postanu hipnotizirani te dođe čas kada bi Mozgalo trebao izdati svoje naredbe, svlada ga duh božićnog raspoloženja te naposljetku ipak naređuje da svi jedni drugima zažele sretan Božić.

10.ep, četvrtak, 17. siječnja
U Engleskoj 19. Stoljeća Pinky i Mozgalo prihvaćaju izazov da obiđu svijet u 79 dana ne bi li time stekli uporište u Britanskom Carstvu i zatim osvojili svijet.

11.ep, petak, 18. siječnja
Nakon kupnje oprezno odabranih zemljišta, Mozgalo planira poplaviti planet te ostaviti svoje parcele kao jedine nepotopljene lokacije. On i Pinky na prijevaru se uspijevaju ukrcati u svemirsku letjelicu ne bi li upravljali teleskopom Hubble i usmjerili sunčeve zrake na polarne ledene pokrove i otopili ih. No Mozgalo je kobno pogriješio u svojim zemljišnim poslovanjima, što naposljetku osujeti plan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju