Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

31.epizoda - 8. studenog
Predivan je sunčan dan. Peppa i George se onda vole voziti biciklom. Mama ne dopušta da se George ide sam voziti s biciklom. Mama smatra da je George premlad. Peppa se utrkuje s Mamom i Tatom.

32. epizoda - 8. studenog
Peppa i George se igraju kod djeda i bake. Tamo imaju i kućicu na stablu. Peppa i George jako vole kućicu na stablu zato što je to njihovo sklonište. Peppa je odlučila da je kućica na stablu samo za djevojčice.

33.epizoda - 9. studenog
Gospodin Zebra je poštar. On donosi poštu kod Pepe. Ovog puta Peppa je dobila pozivnicu. Zoe je pozvala Pepu i Georgea na njenu rođendansku proslavu. Peppa i George su jako uzbuđeni što su pozvani.

34.epizoda - 9. studenog
Peppa se ustala ranije od Mame i Tate. Mami nije jasno zašto je budna tako rano ujutro. Sat s kukavicom se pokvario. Pepi nije jasno zašto se sat tako zove. Mama joj objašnjava da je u satu kukavicu.

35.epizoda - 10. studenog
Peppa i George danas idu na klizanje. S njima idu i Mama i Tata. Peppa i George su jako uzbuđeni zato što nikad nisu bili na klizanju. Peppa tamo sretne svoje prijatelje, koji jako dobro kližu. Peppa se želi naučiti klizati.

36.epizoda - 10. studenog
Peppa i George se igraju u vrtu. U vrtu je jako visoka trava. To jako zabavlja Pepu i Georga zato što se ne vide. Tata upozorava Mamu da su malo zapustili vrt. Trebaju pokositi visoko travu.

37.epizoda - 11. studenog
Peppa i George moraju ići na redovan pregled kod zubara. Temeljito peru svoje zube. Georgeu je ovo prvi posjet kod zubara. Peppa je prva na pregledu i uopće se ne boji zubara.

38.epizoda- 11. studenog
Peppa sa školom ide na izlet. Svi su autobusu, zečica Tea i njen brat Robert. Poni Doni je skoro zakasnio na autobus. Peppa ga zadirkuje da skoro nije otišao na izlet sa školom. Autobus kreće na izlet na planinu.

39.epizoda - 12. studenog
Peppa i George se igraju sa svojim prijateljima. Zečica Tea i njen brat Robert su njihovi prijatelji. Vrijeme je za odlazak kući iz tog razloga Robert se rasplakao. Također Robert se boji silaziti niz stepenice. Sljedeći dan Peppa i George s mamom i tatom idu u posjet zečici Tei.

40.epizoda - 12 .studenog
Peppa i njena obitelj idu u prirodu. Peppa i George su jako uzbuđeni. Tata je odlučio otići pronaći prirodnu stazicu. Peppa na stazici pronađe nečije tragove. Tragove je napravila mala ptičica.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju