SUB-NED 8.15

(Peppa Pig), 2010., Velika Britanija

Izvršna producentica: Laura Cluine
Producent: Phil Davies
Režija: Neville Astley & Mark Baker

Sinkronizirano na hrvatski jezik

Peppa Pig je crtić koji najmlađe na zabavan način uči pristojnom ponašanju. Peppa je mali praščić koja živi s roditeljima i bratom Georgeom, a najviše se voli igrati i skakati u blatu. Njezine avanture uvijek završavaju sretno i roktanjem do suza radosnica!

Nagrade:

- 2005. godine nagrada BAFTA za najbolju crtanu seriju za predškolsku dob
- 2005. godine nagrada Annecy International Animated Film Festivala za najbolju televizijsku produkciju

Likovi:

PEPPA - ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom Georgeom. Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Najdraže joj je ipak skakati u blatu, smijati se i roktati do suza radosnica.

GEORGE je Peppin mlađi brat. Obožava se igrati sa starijom sestrom, iako se prema njemu ponekad ponaša šefovski. Njegova najdraža igračka je dinosaurus kojeg nosi svuda sa sobom.

PEPPINA MAMA voli skakutati po blatnjavim lokvama jednako kao i kćerkica Peppa. Radi od kuće na svome računalu i ponekad dopušta Peppi i Georgeu da joj pomognu, samo ako ne zaprljaju tipkovnicu. Zna odgovor na gotovo svako Peppino pitanje.

PEPPIN TATA je vrlo veseo i zabavan otac koji se stalno smije, osobito kad se igra s djecom. Često čita novine i uzbuđen kada se ide na put obiteljskim autom. Obožavatelj je kolača i bučnice, a Peppa ga zafrkava zbog okruglog trbuščića. Ponekad je čangrizav, a to se događa kad ne može pronaći svoje naočale.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju