Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

2.sezona 11.epizoda - 25.listopada
Bik je smetlar i skuplja smeće za recikliranje. Peppa misli da sve treba baciti u vreću gospodina Bika. Mama ju upozorava na važnost recikliranje te joj kaže da boce stavlja u posebnu kutiju za recikliranje.
2.sezona, 12.epizoda
Peppa, George, Mama i Tata su na jezeru. Peppa je oduševljena patkicama na jezeru. Peppa je donijela svoj mali brod da se ona i George mogu igrati. Pepin brodić je jedrilica, ali danas nema vjetra zato Pepin brodić neće ploviti.

2.sezona, 13.epizoda - 26.listopad
Baka i djed su pripremili ručak za Pepinu obitelj. Speći će krumpire. No, Peppa i njena obitelj su zapeli u prometnoj gužvi. Peppa putem susreće svoje prijatelji, koji su također zapeli u gužvu.
2.sezona, 14.epizoda
George i Peppa trebaju ići na spavanje. Tata je jako umoran, no Peppa i George još ne žele na spavanje. Peppa kaže Tati da uopće nije umorna. Mama i Tata im daju dopuštenje da se idu igrati. Peppa i George skaču po blatnim lokvicama.

2.sezona, 15.epizoda - 27.listopada
Danas je dan za sport. Peppa se isto natječe. Prva od discipline je trčanje. Na utrci pobijedi zečica Tea. Peppa nije zadovoljna što nije prva. Druga disciplina je skok u dalj. Peppa želi u njoj pobijediti.
2.sezona, 16.epizoda
Peppa i George se igraju s ponijem Donije. Doni se je poskliznuo i tako ostao bez svojih naočala. Doni bez njih ništa ne vidi. Pepu zanima kako se dobivaju naočale. Doni kaže da Pepi da prvo treba otići na očni pregled.

2.sezona, 17.epizoda - 28. listopada
Peppa je sa svojom obitelji u garaži Denija. Denijev djed prodaje mnogo stvari u svojoj garaži, čak ima i ledene lizalice, koje George i Peppa obožavaju. Pepi i njenoj obitelji se pokvari auto, nakon čega moraju opet nazvati Denijevog djeda.
2.sezona, 18.epizoda
Peppa i George idu do igralilišta. Vani je jako gusta magla. Peppa objašnjava Georgeu što je to magla. To je oblak koji se spustio s neba. Na putu prema igralištu Tata se je udario u drvo.

2.sezona, 19.epizoda - 29.listopada 
Kišni je dan, a u školi prokišnjava krov. Peppa i njezini prijatelji ga žele popraviti. Tako se u školi organizira velika rasprodaja. Novac koji će pritom skupiti Peppa i njeni prijatelji će uložiti u obnovu školskog krova.
2.sezona, 20.epizoda
Peppa je s obitelji na bazenu. George je prvi puta na bazenu. Peppa mu savjetuje da umoči obje noge u bazen. Na bazenu je i zečica Tea sa svojim bratom Robertom. Peppa i Tea uče svoju braću kako da se kupaju u bazenu.
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju