Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

3.sezona, 21.-22.epizoda - subota 21. svibnja
Izlet na Mjesec – Pepa i obitelj idu posjetiti muzej u kojem je izložba o Mjesecu. Tamo će čuti i naučiti puno zanimljivosti o planetima.
Djed na igralištu – Pepin djed je došao na igralište gdje se igralo mnoštvo djece te je pokušao uvesti neka nova pravila ponašanja. Međutim, djeca uvijek izmisle neka svoja pravila.

3.sezona, 23.-24.epizoda - nedjelja 22. svibnja
Ribica Zlatka – Pepina ribica Zlatka je neraspoložena pa je Pepa odluči odvesti na pregled. Mama, Pepa i George uzeli su Zlatku i otišli autibusom k doktoru. Zlatka je zdrava, ali zašto onda slijedeći dan opet izgleda bolesno?
Lunapark – Pepa i obitelj idu u lunapark. Tamo su i svi Pepini prijatelji. Kako će se provesti i kakve nagrade će osvojiti?

2.sezona, 51.-52.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Peppa će prespavati kod prijatelji kod zebre Zoe. Zoe ima svoju igračku majmunčića, Emily ima žabu, Suzy ima sovu a Tea svoju mrkvu. Nestašne su pa ih gospođa zebra upozorava da moraju biti malo tiše.
Hladan je zimski dan. Peppa i George vole skakati gore dolje po blatnim lokvicama. Počeo je padati snijeg, pa Peppa i George odluče loviti pahuljice. Tata praščić omogućuje Georgeu i Pepi da se spuštaju niz njegov trbuščić.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju