Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

2.sezona 1.epizoda, 18. listopada
Peppa praščić i njen brat George piju sok od naranče. Rade mjehuriće i to ih jako zabavlja. Zatim uzimaju bočicu sa sapunicom te rade balončiće. Peppa uči Georga kako se to radi. Dok George radi balončiće Peppa ih počinje bušiti. Tata nešto smišlja s teniskim reketom i kantom. Tata je uspio napraviti najveći balon na svijet. George i Peppa su oduševljeni.

2.sezona, 2.epizoda, 19. listopada
Peppa danas s prijateljima ide u igraonicu. Slonica Emily je pridošlica na Akademiji. Svi žele sjediti pokraj slonice Emily. Peppa zamoli slonicu da se igra s njom njenu najdražu igru, skakanje po blatnim lokvama. Slonici emily to je isto najdraža igra.

2.sezona, 3.epizoda, 20. listopada
Pepini baka i djed idu na praznike. Dok su na praznicima, Peppa i George moraju čuvati njihovu papigu Polly. Papiga ponavlja sve za ukućanima. Peppa je dobila upute da ne smije previše hraniti Polly. Peppa i George su jako uzbuđeni što će se moći brinuti o papigi.

2.sezona, 4.epizoda, 21. listopada
Tata je pripremio piknik. Peppa je na izlet odlučila ponijeti svog medu Grunta. Njen brat George je zaboravio svog gospodina dinosaura. Peppa se je super zabavila tijekom piknika da je skroz zaboravila na svog medu. Po povratku kući shvatila je da ga nema.

2.sezona, 5.epizoda, 22. listopada
Peppa i njena obitelj gledaju svoj omiljeni program na televiziji o detektivu Krumpirku. Peppa isto želi biti detektiv kada odraste. Peppa ne zna što je tajni zadatak. Zato Tata objašnjava Pepi kakav je to tajni zadatak.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju