Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

41. i 42.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Peppa je u igraonici. Učiteljica predlaže igru dopisivanja. Peppa ne zna kako se to igra. Učiteljica kaže da svatko svom prijatelju mora napisati pismo, a taj drugi prijatelj mora vratiti odgovor. Peppa se treba dopisivati s magarčićem iz Francuske. Zbog toga jako je uzbuđena.
Peppa i George se danas igraju kod bake i djeda. Odlučili su se popeti na njihov tavan. Baka prije mora očistiti tavan da bi se oni mogli igrati. Tavan je pun smeća i Baka ima puno posla.

43.i 44.epizoda - utorak 17. svibnja
Ovca Suzy i Peppa se igraju. One su jako dobre prijateljice. U jednom trenutku Peppa optuži Suzy da vara. Suzy se počinje braniti. Peppa i Suzy se posvađaju. Peppa zna da to nije u redu te se treba ispričati.
Vrijeme je za spavanje, a George i Peppa nemaju mjesta na krevetu. On je naime pun igračaka. Mama se ljuti jer je igračkama mjesto u kutiji za igračke. Peppa upozorava mamu da je kutija puna. Mama kaže da će napraviti novi ormar za igračke.

45. i 46.epizoda - srijeda 18. svibnja
Peppa i njeni prijatelji idu u školski kamp. Svi se voze u autobusu. Poni Doni osjeća mučninu zbog vožnje. Učiteljica mu predlaže da sjedne pored nje. I svi drugi školarci žele sjesti pored učiteljice. Na kampiranju učiteljica im savjetuje da udahnu svjež zrak.
Peppa i njena obitelj su dana posudili Djedov brod. Tata glumi kapetana. George i Peppa su jako uzbuđeni što će se voziti u brodu. Tata ih vozi sa brodom. Djed je jako zabrinut za brod te se nada da će ga vratiti u jednom komadu.

47. i 48.epizoda- četvrtak 19. svibnja
Peppa i George se igraju u hodniku. Mama je za kompjutorom, a Tata usisava hodnik. Odjednom nestane struje. Pepi i Georgeu ništa nije jasno. Mama im objašnjava da je nestalo električne energije. Peppa i George ne znaju što je to električna energija.
Peppa i George se idu igrati u vrt sa svojom točkastom lopticom. Peppa je promašila lopticu i zato je ljuta. Upravo iz tog razloga ne želi se više loptati s Georgeom. Kasnije Peppa i Suzy odluče igrati tenis. George želi skupljati loptice.

49. i 50. epizoda - petak 20. svibnja
Uskoro je vrijeme za spavanje. Mama, Tata, George i Peppa piju toplo mlijeko. George želi gledati zvijezde. Peppa je već obukla pidžamu. Tata joj predlaže da odjene ogrtač te da svi zajedno idu proučavati zvijezde.
Danas je Tatin rođen. Tata na svoj rođendan mora raditi. Peppa bi htjela da je na svoj rođendan doma. Mama radi Tati rođendansku tortu od čokolade. Peppa i George jedva čekaju da se Tata vrati s posla da mogu s njim proslaviti rođendan.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju