Zabavna obitelj praščića čije je srce i duša neodoljiva Peppa.

21.epizoda - 1. studenog
George i Peppa pomažu djedu oko skupljanja povrća. Peppa je htjela ubrati salatu te je ugledala pužića, koji ju je prepao. Djed objašnjava Pepi što se sve nalazi u puževoj kućici. Peppa smatra da kada bi ona imala svoju kućicu u njoj bi sigurno imala barem krevet.
22.epizoda - 1. studenog
Peppa i George idu u posjet tatinom uredu. Jako su uzbuđeni. Tatin ured je na najvišem katu zato Peppa i George moraju ići u dizalo. Gospodin Zec i gospođa Mica rade s tatom u uredu.

23.epizoda - 2. studenog
Djed vodi Pepu i George na svoj brod. Peppa i George su jako uzbuđeni zato što se mogu igrati gusara. Djed ih vodi do gusarskog otoka. Peppa i George su jako veseli zato što će na gusarskom otoku moći tražiti blago.
24.epizoda - 2. studenog
George se danas prehladio. Danas pada kiša. Peppa i George zato moraju obući svoje kišne kabanice. George ne voli nositi svoj kišobran za kišu. Mama ga upozorava da ga mora obući ukoliko želi ostati suh.

25.epizoda - 3. studenog
Danas je u školi tombola. Kao glavnu nagradu učenici će dobiti vožnju s letećim balonom. Peppa je osvojila vožnju u balonu. Povest će sa sobom Mamu, Tatu, Georgea te medu. Osim mede, George će povesti dinosaura.
26.epizoda - 3. studenog
Peppa je jako uzbuđena zato što je danas Georgeov rođendan. Od silnog uzbuđenja jako rano se ustala. Peppa je Georgeu napravila čestitku i na njoj je nacrtala cvijeće. George baš i nije zadovoljan crtežom , no Peppa za njega ima iznenađenje.

26.epizoda - 4. studenog
Peppa je jako uzbuđena zato što je danas Georgeov rođendan. Od silnog uzbuđenja jako rano se ustala. Peppa je Georgeu napravila čestitku i na njoj je nacrtala cvijeće. George baš i nije zadovoljan crtežom , no Peppa za njega ima iznenađenje.
27.epizoda - 4. studenog
Tražeći savršeno mjesto za kampiranje, Beba Felix i društvo nalete na opake buldoge. Mookie i Beba Felix natječu se u pecanju s buldozima.

29.epizoda - 5. studenog
Peppa i George su se došli igrati kod djeda i bake. Igraju se u njihovom vrtu. Djed nešto radi. Napravio ja mali vlakić za Pepu i Georgea. Peppa i George su oduševljeni. Djed je lokomotivu nazvao Gerthruda.
30.epizoda - 5. studenog
Peppa i George idu upoznati svoju sestričnu Ivu. Osim nje upoznat će i novu prinovu u obitelji. George je sretan zbog malog dječaka te se odmah počne igrati s njim. Peppa ga upozori da je beba premala da bi se igrala s njegovom igračkom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju