Legendarna "Pčelica Maja" ponovo je s vama!

10.ep - 9. prosinca

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Chris će na kraju zavesti cvrčkicu.

11.ep - 10. prosinca

U igri Maja i Willy unište kuću malenog voćnog crva. Maja mu želi pomoći pronaći novo i tiho mjesto, ali Philibert se boji metamorfoze i zloupotrebljava Majinu dobrotu kako ne bi ostao sam.

12.ep - 11. prosinca

Maja ima problema u učenju pčelinjeg plesa, koji je vrlo koristan za kretanje u pravome smjeru. Flip će joj pokušati pomoći i zahvaljujući njegovoj poduci, Maja će uspjeti pokazati glavnoj pčeli radilici novo polje cvijeća koje će im pomoći da nahrane novu generaciju larvi.

13.ep - 12. prosinca

Nizom okolnosti Willy postaje kralj lisnih uši kojeg se mazi i pazi. No kad lisne uši zaista zatrebaju svojeg „kralja“ da ih zaštiti, Willy će trebati Majinu pomoć.

14.ep - 13. prosinca

Maya i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju