Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu.

2.sez., 5.-6.ep. - 5. srpnja

Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj s užitkom pomoći u upoznavanju svijeta. No bez Kraljice, košnica je na rubu kaosa.
Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.


2.sez., 7.-8.ep. - 6. srpnja

Dan je berbe zelenog peluda, ali Maja i Willy pogreškom su uspavali cijelu košnicu. Sada sve svoje prijatelje moraju zamoliti da im pomognu u berbi slaka, cvijeta koji cvjeta samo jedan dan u godini.
Maja i Willy upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u mrtvačku glavu ljiljka, koji napadne košnicu i počne im uzimati med. Maja mora Momu uvjeriti da napusti košnicu i nađe nešto drugo za jelo.


19.ep. - 9. srpnja

Maja i Pavo uhvatili su varoe, vrstu pčelinjih uši. Košnica je zaražena. Odluče od pčele samice zatražiti savjet kako se riješiti tih parazita.


20.ep. - 10. srpnja

U igri, Maja i Pavo Eliu razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.


21.ep. - 11. srpnja

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita , starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starome drvetu na drugoj strani jezerca.

 

 

 

 

Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju