Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita, starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca.

2. sez., 13. ep. - 3. kolovoza

Maja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira...


2. sez., 14. ep. - 4. kolovoza

U igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.


2. sez., 15. ep. - 5. kolovoza

Maja i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

 

2. sez., 16. ep. - 6. kolovoza

Na livadu stižu Flipovi rođaci. Dok su zajedno, na čudan način mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!


2. sez., 17. ep. - 7. kolovoza

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita, starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca. No staricu sjećanje često zna zavarati i oni s teškom mukom nalaze pravi put...

>>>> Pčelica Maja, 10. - 14. kolovoza

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju