Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka.

2.sez., 1.-2.ep., 28. lipanj

Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu. I boca i lopta nestaju u šumi. Maja i Ben odluče ih potražiti.
Willy je u blizini vidio medvjeda. Maja obavještava Kraljicu, koja naređuje evakuaciju košnice. Kad Maja i Willy shvate da je paniku u košnici prouzročio plišani medvjedić, boje se Kraljici priznati svoju pogrešku.


2.sez., 3.-4.ep., 29. lipanj

Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Willy, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No, za vrijeme napada osa Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.
 

16.ep., 2. srpanj

Matica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj pokazati mnoštvo lijepih stvari. No u međuvremenu pčele shvate da je Matica nestala i počnu paničariti.
 

17.ep., 3. srpanj

Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja mu nudi svoju pomoć u izradi nove kugle kako bi i muha i Ben bili sretni.
 

18.ep., 4. srpanj

Na livadu stiže Flipov rođak. Dok su zajedno, na čudan način njih dvojica mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!
 

Više epizoda Pčelice Maje potraži na OYO.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju