Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje.

1.-2.ep., 22. ožujak

Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No za vrijeme napada od osa, Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.
Maja i Pavo pronalaze odbačenu bocu soka. Kad su ušli u bocu, kako bi kušali ukusnu i slatku tekućinu, boca se otkotrlja niz padinu, odnijevši sa sobom i Benovu kuglu. I jedno i drugo nestaju u srcu šume. Maja i Ben odluče ih potražiti.


3.ep., 23. ožujak

Budući je službeni Matičin glasnik odsutan, gospođica Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Pavo, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.

4.ep., 24. ožujak

Pavo je vidio medvjeda. Maja upozorava Maticu koja daje zapovijed da se košnica evakuira. Kad otkriju da je paniku u košnici izazvao plišani medvjedić, boje se priznati svoju pogrešku Matici.

5.ep., 25. ožujak

Želeći pokazati Maksu krasan okus voća sa stabla, Maja i Pavo nose ga zrakom do vrhova krošnji. No Maksa ugrabi ptica. Maja uz pomoć mrava organizira operaciju spašavanja velikih razmjera kako bi spasila svojeg prijatelja.


6.ep., 26. ožujak

Pavo se boji sjena koje vidi. Kako bi mu pomogla da prevlada strah, Maja organizira predstavu kazališta sjena.


7.ep., 27. ožujak

Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.

8.ep., 28. ožujak

Maja i Pavo upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u ljiljka mrtvačku glavu, koji napadne košnicu i počne im uzimati med. Maja mora Momu uvjeriti da napusti košnicu i nađe nešto drugo za jelo.

Više epizoda Pčelice Maje potraži na OYO.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju