Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika.

2.sez., 3.ep. - 20. srpnja

Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Willy, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.

>>>> Pčelica Maja, 27. - 31. srpnja

2.sez., 4.ep. - 21. srpnja

Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No, za vrijeme napada osa Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.

>>>> Shopkins, 20. - 24. srpnja

2.sez., 5.ep. - 22. srpnja

Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj s užitkom pomoći u upoznavanju svijeta. No bez Kraljice, košnica je na rubu kaosa...

>>>> Peppa Pig, 25.-26. srpnja

2.sez., 6.ep. - 23. srpnja

Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.

>>>> Maša i Medvjed, 25. - 26. srpnja

2.sez., 7.ep. - 24. srpnja

Dan je berbe zelenog peluda, ali Maja i Willy pogreškom su uspavali cijelu košnicu. Sada sve svoje prijatelje moraju zamoliti da im pomognu u berbi slaka, cvijeta koji cvjeta samo jedan dan u godini.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju