Maja je slučajno Beatrici smočila krila.

2.sez., 13.-14.ep. - 19. srpnja

Maja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira...
U igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.


2.sez., 15.-16.ep. - 20. srpnja

Maja i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

Na livadu stižu Flipovi rođaci. Dok su zajedno, na čudan način mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!


25.ep. - 23. srpnja

Ne znajući, Pavo pojede Kraljičinu tortu. Zajedno s Majom, pokušava otkriti recept i napraviti novu tortu prije nego što svi u košnici otkriju da je torta nestala.


26.ep. - 24. srpnja

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer, ali ih slučajno usmjeri tako da lete u krug.


1.ep. - 25. srpnja

Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No za vrijeme napada od osa, Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.

 
Više epizoda Pčelice Maje potraži na OYO.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju